Sjømagasinet takeover i Rebel Hangout

Vi liker å skryte hemningsløst av lunsjrestauranten vår og er ikke redde for å slå oss på brystet og påstå at Rebel Hangout er den beste i byen. Noen ganger slår vi ekstra på stortromma for å tilby matopplevelser som er virkelig utenom det vanlige. Slik som tirsdag 21. mars, da Sjømagasinet Tjuvholmen hadde takeover.

Det går gjetord om Rebel Hangout. Det er dagens høydepunkt for oss som “bor” på huset, og alle som har vært innom lunsjrestauranten vår lar seg imponere av hovedretter av høyeste restaurantkvalitet og en bugnende buffet. Kudos til kokkene fra Fursetgruppen for den gastronomiske magien de disker opp med hver eneste dag.

Så er det de dagene vi upper gamet enda et hakk for å tilby matopplevelser som går langt bortenfor det man kan forvente. Tirsdag 21. mars var en slik dag. Da hadde Sjømagasinet Tjuvholmen takeover i Rebel Hangout. På menyen stod Skagen i endive, skrei med blåskjellsaus og en vegetarisk omelett. Med en syndig og deilig dessert bare for å toppe det hele.

Maten en er en essensiell del av the Rebel Experience. Til dere som allerede bor på Rebel, og til dere som funderer på å komme hit. Vi har flere overraskelser på lager i tiden som kommer…

Forrige
Forrige

Rebel søker medarbeider på booking og in-house sales

Neste
Neste

Rebel markerte kvinnedagen med debatt om kvinnehelse