Rebel søker medarbeider på booking og in-house sales

NB! Stillingen er nå satt.

Har du et stødig hue for både bookinghåndtering, eventhåndtering og salg? Vil du bli en del av det samspilte teamet som orkestrerer begivenhetene i Norges råeste arena for kunnskapsdeling og opplevelser? Hvor det hver uke arrangeres konferanser, meetups og annen moro som krydrer livet? Er du samtidig så lite fisefin at du ikke skyr unna når det trengs å ryddes kaffekopper etter endt arrangement? Da er Rebel the perfect workplace for deg. 

Ikke bare blir du en del av et helt vanvittig kult og inkluderende team, du får også spise i byens beste lunsjrestaurant og menge deg med alle de herlige menneskene som “bor” på huset og gjør Rebel til det fantastiske stedet det er.

Stillingen er et 1-års svangerskapsvikariat på heltid med mulighet for forlengelse. Oppstart ASAP. Du må beherske både engelsk og norsk, og du bør helst ha litt erfaring fra bookinghåndtering og CRM-systemer. Resten av detaljene om hvem du rapporterer til, hva som forventes av deg i det daglige og blablabla tar vi på intervjuet. Like viktig er det at du vet hva Rebel er, slik at du får det inn under huden med én gang. Here it goes:

Hva er Rebel?

Rebel er en 17. etasjers bauta av en kunnskapsarena – midt i Oslo. Mer enn et kontorbygg. Mer enn et konferansesenter. Et hjem for den norske softwarebransjen, med stødig fotfeste i de fremoverlente, rebelske communityene fra Teknologihuset som har holdt det gående i flere tiår. Et sted der nerd er en hedersbetegnelse og delingskultur står høyere enn noe annet. Del din kunnskap med andre, og få tilbake dobbelt så mye som du gir!

Rebel tar deg med Back to the Future, og forward to the past, samtidig som vi lever ettertrykkelig i nuet. For det er her på Rebel det skjer. Nå. Hver bidige dag. Dette reflekteres i Rebel Arena-teamet du vil jobbe med. En helt fantastisk gjeng som lever og ånder for å skape fantastiske opplevelser for våre kunder. Gjennom hele prosessen. Fra første kontakt til endt arrangement.

Rebel har en DeLorean i Expo. Konferansesaler i flere ulike størrelser. 16 helt unike møterom krydra med nerdereferanser, dedikert til og oppkalt etter pionerene som bana vei for oss – for at vi som er her nå skal få de mest stimulerende omgivelsene for å skape tjenestene og produktene vi skal leve av i morgen. En Willy Wonka-fabrikk for geeks. Rebel er alltid i beta. Alltid ufullendt. Alltid søkende etter å bli enda bedre. Det er kun på den måten man kan unngå å havne i bakevja i en verden i stadig forandring.

På Rebel finner du også Skråplanet, en spiralformet garasjebar med eget mikrobryggeri. I kjelleren kan du nyte italienske herligheter i Di Sotto –  den beste restauranten du enda ikke har vært på. Promise! Du kan kjøpe middelhavske delikatesser i Di Sopra, og du kan grabbe med deg noe digg øst-asiatisk street food i Yatai!. Maten er en helt essensiell del av the Rebel Experience. Både for de som vanker her til daglig, og de som besøker oss i ny og ne på konferanser og privat.

Vi vil ha deg med på laget!

Med andre ord. Rebel er et helt rått sted fylt opp av enda råere mennesker med tæl som brenner for å levere det beste produktet til våre kunder, store og små, hver eneste dag, hele året. Rebels with a cause!

Om denne beskrivelsen får det til å kile litt ekstra i magen, så er det bare å la seg lede inn i fristelse og søke. 

Sleng inn en ujålete søknad med ferdigpynta CV til Ingvild Jacobsen i Rebel Arena, på ingvild@rebel.no

Forrige
Forrige

The Rebel Experience

Neste
Neste

Sjømagasinet takeover i Rebel Hangout