Oslos nyeste og mest ambisiøse ølfestival: Velkommen til Rebel Beer Fest, 1-2 mars 2024.

1. og 2. mars braker den aller første Rebel Beer Fest løs på Rebel og Skråplanet i Oslo. Hele 35 bryggerier er klare for ølfestivalen som er et samarbeid mellom Rebel, Fursetgruppen, Ølsmia og Ringnes. Vi lover en innholdsrik helg med høy nerdefaktor fylt med et rikt og variert utvalg av øl, digg mat og knakende god stemning.

Vi skrur opp humlenivået til 11 under tidenes første Rebel Beer Fest. Du er herved invitert til en feiring av den ustoppelige kreativiteten, den energiske lidenskapen og det mesterlige håndverket som driver den internasjonale håndverksøl-scenen.

Rebel Beer Fest er her for å vise frem øl i sin mest oppriktige form. Vi lar de umaskerte smakene, de rene ingrediensene og det ekte håndverket ta hovedrollen. Du kan forvente et bredt utvalg av øl, hvor hver og en er en hyllest til usminka bryggekunst. Festivalen er åpen for eksperimentering med både eksotiske og tradisjonelle ingredisenser, men overhypa døgnfluer som milkshake IPA-er, marshmallow portere og pastry stouts er offisielt banna fra festivalområdet.

Mer enn bare øl

På Rebel Beer Fest kretser alt omkring øl. Men du kan oppleve så mye mer enn det. Fredag blir det Beermaker’s Dinner på Skråplanet der det serveres en herlig 3-retters middag akkompagnert av seks øl. Ølene serveres battle-style, i en David vs Goliat-affære der ølgiganten Ringnes konkurrerer med de mindre bryggeriene Beer Flag, Ølsmia og Brouwerij de Brabandere om hvem som best setter øl til hver rett. Konferansier for anledningen er ingen ringere enn Hans Ingi Trygvasson, kjent fra konseptet Bryggeribråk.

Lørdag kan festivalgjestene starte dagen med en avslappet Beermaker’s Brunch. Kokkeguruene i Fursetgruppen har satt sammen en herlig brunchtallerken som består av lekkerheter som vaffel, bacon, eggerøre, pølser, sopp, brioche og en herlig dæsj lønnesirup. Til maten serveres øl fra Fydenlund, Svartbergets Fjällbryggeri, Hogna Brygg og Ølsmia.

Under festivalen blir det også en rekke tastings der festivalgjester kan smake på øl satt sammen med mat som østers, ost og sjokolade. Det blir også foredrag med ølspesialister som Knut Albert Solem, Tyson Weaver og Torkjel Austad.

Billetter

Dagspass: 300 NOK (adgang + smaksglass + 4 drikkebonger)

Helgepass: 550 NOK (adgang + smaksglass + 8 drikkebonger)

Det vil også være mulighet til å kjøpe adgang til kun Beermaker’s Dinner og Beermaker’s Brunch. Priser er henholdsvis 995,- og 405,-.

 
 


 
Forrige
Forrige

Startskudd for cyberberedskapsøvelsen Hele Norge øver! på Rebel

Neste
Neste

"Hele Norge eksporterer" lansert på Rebel: Ambisiøs satsning for å doble norsk eksport innen 2030.