"Hele Norge eksporterer" lansert på Rebel: Ambisiøs satsning for å doble norsk eksport innen 2030.

Næringsminister Jan Christian Vestre på scenen under lanseringen på Rebel

Under en lansering på Rebel onsdag 21. februar, presenterte Nærings- og fiskeridepartementet satsningen "Hele Norge eksporterer". Dette ambisiøse initiativet tar sikte på å øke norsk eksport utenom olje og gass med hele 50 prosent innen 2030.

Hele Norge eksporterer er et samarbeid mellom et "landslag" bestående myndighetene, næringslivet og virkemiddelapparatet. Målet er å skape en felles eksportkultur som stimulerer til økt internasjonal verdiskaping for Norge.

Lanseringen på Rebel

Næringsminister Jan Christian Vestre holdt hovedinnlegget under lanseringen på Rebel. Han understreket viktigheten av satsningen og engasjerte deltakerne med ambisjonene for "Hele Norge eksporterer". Merket "Made in Norway" skal bli et symbol på norsk kvalitet, bærekraft og innovasjon. Det skal gi forbrukere over hele verden trygghet for at norske produkter og løsninger er produsert på en ansvarlig måte, med respekt for menneskerettigheter og miljøet.

Ambisiøst, men realistisk:

Målet om 50 prosent vekst i eksporten utenom olje og gass krever hardt arbeid, men regjeringen i følge Vestre stor tro på suksess. Med en samlet innsats for å styrke eksportarbeidet, skape en felles eksportkultur og satse på de riktige områdene, kan Norge ta en større plass på verdensmarkedet og sikre økt velstand for hele landet.

 
Forrige
Forrige

Oslos nyeste og mest ambisiøse ølfestival: Velkommen til Rebel Beer Fest, 1-2 mars 2024.

Neste
Neste

Onsdager på Trekanten