Onsdager på Trekanten

Trekanten inviterer, i samarbeid med Tullinsamarbeidet, Geelmuyden Kiese og Rebel, til nettverkstreff i Pilestredet 24. Onsdager på Trekanten har som ambisjon å skape et spennende treffsted for politikk, journalistikk og alle med samfunnsinteresse.

Ambisjonen er at spesielt onsdagene på Trekanten skal være et treffsted for presse og politikk, næringsliv, finans, jus og organisasjonslivet – altså en moderne og tidsriktig utgave av den gamle Tostrupkjelleren/Ryktebørsen. I vår versjon håper vi du skal møte alle med interesse for samfunnet og samfunnsutviklingen – over et godt glass.

Vi vil også invitere til interessante, tematiserte kvelder, hvor vi med god drikke i glasset og kanskje en matbit tar opp en aktuell debatt eller samfunnstema.

Onsdager på Trekanten sparkes i gang den onsdag 13. desember klokka 17 med den første av to kvelder dedikert til statsbudsjettet 2024. Stortinget er helt på oppløpet av statsbudsjettbehandlingen. Kommentator i TV2 Aslak Eriksrud og sjefredaktør i Altinget Veslemøy Østrem vil gi sine vurderinger av budsjettbehandlingen og den politiske situasjonen fremover. Du møter også «Gro Harlem Brundtland» i form av skuespiller Kathrine Thorborg Johansen som deler noen av sine spennende historier knyttet til innspillingen av NRK-serien «Makta».

Meld deg på her.

Trekanten holder til rett over gata for Rebel, i det modernistiske naturbetongbygget på St. Olavs Plass, tegnet av arkitekt Erling Viksjø. Med kafe, bar og nattklubb er Trekanten et stort og friskt tilskudd til et Tullinkvartal i stadig utvikling.

 
Forrige
Forrige

"Hele Norge eksporterer" lansert på Rebel: Ambisiøs satsning for å doble norsk eksport innen 2030.

Neste
Neste

Det norske jentekor sang julen inn på Rebel