Crayon inviterer til Crayon Accelerate

Vår partner Crayon gjentar braksuksessen fra 2022 og inviterer nok en gang til gratisseminaret Crayon Accelerate. Arrangementet finner sted torsdag 14. september i Microsofts lokaler i Oslo og har som hovedmål å gi målrettet støtte til oppstarts- og scale-up-selskaper i møte med skiftende finansmarkeder. Deltakerne på Crayon Accelerate får skreddersydd veiledning fra ledende eksperter for å håndtere usikkerhet på en smart måte.

Usikre tider kan være krevende for oppstarts- og vekstselskaper. Å skaffe finansiering blir utfordrende på grunn av økonomiske endringer. Mange må kutte kostnader og tilpasse planer for å møte nye utfordringer og muligheter.

Men hva gjør man når investorer blir forsiktige og skrur igjen kranen? Hvor skal man lete for å finne støtte og muligheter for videre vekst?

Under Crayon Accelerate vil deltakerne få innsikt i hva investorer ser etter gjennom spennende foredrag og paneldebatter med ledende eksperter i bransjen. Målet er å tette kunnskapshull. Ikke alle er klar over at det finnes startup-programmer som er finansiert av de store software-selskapene, og at Crayon har et eget opplegg for tidligfaseselskap og scale-ups.

Crayon Accelerate har et sterkt fokus på kommersiell suksess, og tar sikte på å hjelpe deltakere med deres spesifikke utfordringer. Arrangementet fokuserer på å utvikle strategier som tar høyde for markedsendringer og økonomisk usikkerhet.

Dato: 14. september
Tid: 08.30-11.00
Sted: Microsoft, Dronning Eufemias gate 71, Oslo
Pris: Gratis (no-show fee kr 500,-)

Agenda

Disse møter du:

Guro Huseby – Innovation Manager, Crayon

Guro har de siste årene jobbet med Innovasjonspartnere (ISVer) og bistått start- og scales-ups i å navigere terrenget for at de enklest skal kunne skalere opp. Hun har erfaring fra hvordan bruke de store leverandørene som Microsoft til kundens fordel, og sitter alltid på kundens side av bordet.

Katarina Västinen Halkinrud – Startup Lead, Microsoft Norway

Katarina har rollen som Azure channel sales manager for SMB i Microsoft Norge. Hun leder parallellt den lokale startups-satsningen til Microsoft Norge. De siste 6 årene har Katarina innehatt ulike roller i Microsoft Irland og Norge, med fokus på raskt voksende, innovative software-utviklende selskaper.

Patrick Sandal – Investeringsdirektør, Investinor

Patrick kom til Investinor i 2018. Han har betydelig erfaring fra transaksjons- og investeringsvirksomhet etter mer enn 20 år som leder av en investeringsvirksomhet, Partner i venturefond og som Investment banker. Han er cand.jur fra Universitetet i Oslo. Patrick har betydelig erfaring fra styreposisjoner i noterte og unoterte selskap i Skandinavia.

Patricks motto er at vi er aldri bedre enn det svakeste ledd og vi skal spille hverandre gode. Vi taper sammen og vinner sammen – alltid som ett team.

Michael Jacobs – Executive Vice President, Crayon Norden

Michael har over 30 års erfaring fra ledende stillinger i internasjonale teknologi selskaper, som Microsoft, Dell og Oracle. I 6 år ledet han utviklingen av Atea Norge og bidro til transformasjonen til mer verdiøkende tjenester. Michael har også erfaring fra stillingen som CEO i Felltech, som er et scale-up selskap med globale ambisjoner. Han har bred erfaring i bygging av selskapskultur, drive endringsledelse, kundeorientering og utnytte teknologisk innovasjon som et konkurransefortrinn.

Michael er også styreformann i Techstep ASA som er notert på Oslo Børs.

Joakim Hines Bredahl – Senior Relationship Manager, Startup & Growth, Nordea

Etter å ha oppnådd sin grad som BA Hons in Marketing and Finance fra Strathclyde Business School, jobbet Joakim som gründer, i Venture Capital og nå i bank. Han jobber i et spesialisert bankteam som kan tilby nyttige råd, et interessant nettverk og lånefinansiering til vekstbedrifter.

Forrige
Forrige

Kickoff på Rebel for gründerprogram for ukrainske flyktninger

Neste
Neste

New entrepreneurial program for Ukrainian refugees will be hosted at Rebel