En reise til Midgard på Skråplanet

Sist fredag var over 50 fantasy-entusiaster og wizard-noobs samlet på Skråplanet for en unik Rebel Share arrangert av Redpill Linpro, med Tolkien-foredrag av Ingvar Hagelund. Ettermiddagen bød på herlig blanding av nerdefacts om J.R.R. Tolkiens legendarium og letthjertet feiring av alt som er Midgård, med deilige burgere og øl bare for å toppe atmosfæren.

På bare en kort, effektiv og infospekka time ga en tilbakelent og komfortabel Ingvar Hagelund oss fengslende detaljinfo om Tolkiens liv, hans bibliografi og de uferdige verkene som ble redigert av sønnen Christopher. Han fordypet seg i produksjonen av Ringenes Herre-filmtrilogien av Peter Jackson og hovedemnet for foredraget, den nye Amazon Prime-serien "The Rings of Power", som er basert på historien til Midgards andre tidsalder. Publikum, som bestod av alt fra Ringenes Herre-fans, med leksikalsk kunnskap om Tolkien, til nysgjerrige nykommere, ble grundig engasjert av Ingvars smittende ekspertinnsikt.

Burgere, øl og nerding

Redpill Linpro bød på hamburgere og øl, noe som sørget for en ekstra avslappet atmosfære. Arrangementet var et vitnesbyrd om hvor fruktbart det er å samles for å lære av hverandre og dele lidenskapen for kunnskap, uansett hvor smalt temaet måtte være. Rebeller er nysgjerrige skapninger av natur!

En stor takk til Redpill Linpro for arrangementet. Dette var den åttende Rebel Share i rekken, og vi er veldig spente på hvilke overraskelser våre medrebeller har i vente for oss i fremtidige Rebel Shares!

PS: Visste du at delingsplikt er kontraktfestet på Rebel? Alle selskaper som logger inn her på huset forplikter seg til å arrangere årlige events der de deler kunnskap med de andre på huset.

Forrige
Forrige

Fighting Loneliness with Warm Technology

Neste
Neste

Ett Glass Festivalen