Webstep logger inn!

webstep_logo copy
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Jada! Webstep er ledet inn i fristelse og logger inn i Rebel!

Webstep er et teknologi- og rådgivningsselskap som utvikler morgendagen. De jobber sammen med mer en 200 kunder på tvers av bransjer og sektorer. Målet er å sikre kraftforsyning, effektiv flybooking, nyskapende mobilbanker og effektive skyløsninger. Webstep sørger for økt forretningsverdi fra data og utvikler digitaliserte helsetjenester og støtte for vitale samfunnsfunksjoner. Og veldig mye mer. 

“Webstep er veldig opptatt av det med kunnskapsdeling og Rebel blir en veldig god arena for dette. Vi engasjerer oss mye i communities og får veldig mye igjen for det. Derfor er Rebel det riktige stedet for oss å være”, sier en forventningsfull Arne Solheim, Advisor and CoE Manager i Webstep. 

Rebel blir et kraftsenter for kunnskapsdeling og kompetanseheving. Alle som vil joine denne delingskulturen kan booke dato allerede nå. Rebel – sharing is caring!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Nye vibber fra videorebellene

Etter flere måneder med hardt arbeid, lanserer det fremadstormende videotech-selskapet VIBBIO i disse dager versjon 2.0 av verktøyet som gjør det enkelt for bedrifter å lage knakende godt videoinnhold.

Les mer >

Rebel – i konstant beta

Rebel blir et av de første byggene i verden som tilgjengeliggjør stordata fra sensormålinger som brukerne – via en åpen IT-plattform – har tilgang til for å kunne innovere og komme opp med nye smarte løsninger.

Les mer >