Waterhouse – en podcast fra Rebel

waterhouse
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Hello world!

Teknokjentmann Torgeir Waterhouse inviterer i sin nye podcast til dypdykk og avstikkere i teknologiens vidunderlige og forunderlige verden. Sammen med kloke, kunnskapsrike gjester med meningers mot, byr Torgeir på refleksjon og diskusjon knyttet til den digitale utviklingen vi alle står midt oppi.

Sammen leter vi etter de store sammenhengene, stiller spørsmål rundt de oppleste sannhetene og kjeler med de deilig nerdete spissfindighetene. For alle som – uansett kunnskapsnivå – er nysgjerrig på teknologiens rolle i samfunnet vi lever i!

Første episode av podcasten ligger nå ute!

Torgeir tok en prat med distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland om hvordan Norge har klart seg i koronakrisen, sett fra hennes og regjeringens perspektiv. 

Da var det også opplagt å komme innom Smittestopp-appen, både fordi den representerer en helt ny type teknologianvendelse i Norge, og fordi personvern er under hennes ansvarsområde.

Nettopp Smittestopp-appen kommer også til å bli tema for de kommende episodene av podcasten, så her er det bare å følge med videre!

Følg gjerne podcasten på Facebook!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Shortcut til fremtiden

Det startet på et loft i Kvadraturen i Oslo, der de lånte toalett av et skipsmeglerfirma over gangen. Siden den gang har Shortcut vokst seg ut av lokale etter lokale. Nå tar de banebrytende app-rebellene snarveien til teknohimmelen og logger inn i Rebel.

Les mer >

3D-rebellene tegner medlemskap!

3D Estate bruker 3D-teknologi og et bredt spekter av digitale verktøy for å rokke på måten eiendom blir presentert og formidlet på. Nå blir de medlemmer av den stadig voksende Rebel-familien.

Les mer >