Rebel <3 Tullin

En helt ny bydel
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Rebel er et av mange byggeprosjekter som for tiden realiseres som et ledd i revitaliseringen av Tullin. Området som ligger midt i Oslo sentrum – knappe 5 minutters gange fra Nationaltheatret – skal transformeres og settes på kartet som en attraktiv destinasjon og møteplass for både næringslivet, studenter og allmennheten. Dette blir Oslos mest spennende strøk å ha kontorer i. Basta!

Visjonen for Tullin er klokkeklar: Strøket skal myldre av liv! Her vil 10-15.000 mennesker bevege seg daglig og benytte seg av trendy butikker, spennende restauranter og opplevelsesrike kulturdestinasjoner.

En gammel bydel blir ny

Gamle byrom vil rustes opp og nye byrom vil komme til. Allerede nå kan byens befolkning dra nytte av at ærverdige Tullinløkka igjen har blitt park etter flere år som parkeringsplass. Inntil denne parken åpnet Domus Juridica – jusstudentenes nybygg – tidligere i år med sin flotte fasade i rød teglstein. Tvers gjennom Tullinkvartalet – fra Tullinløkka mot Pilestredet og Rebel – vil en ny passasje åpenbare seg med lyssetting inspirert av norsk natur og nordlyset. Midt i denne passasjen skal et nytt kulturhus sørge for at passasjen blir et spennende og attraktivt byrom å oppholde seg i.

Kontorlokale

Over disse nye og rehabiliterte bygulvene vil tusenvis av mennesker jobbe i et mangfoldig næringsliv med kunnskap som fellesnevner. Bedriftene her kan dra nytte av nærheten til de akademiske miljøene på Oslo Met og juridisk fakultet ved Universitetet i Oslo. På Tullin får man en unik tilgang til ulike typer av kompetanse fra ulike fagfelt man bare kan drømme om andre steder i byen! 

Et variert kultur- og uteliv

Fra tidligere består Tullin av flere bastioner innen Oslos kulturliv. I nærområdet finner du garantert noe som passer for deg, enten du ønsker å se et glitrende revyshow på Edderkoppen, en svett hardcore-konsert på Blitz eller kjøpe en spennende bok på Tronsmo bokhandel. Det er denne variasjonen som gjør Tullin såpass spennende. Her skal hardbarka forretningsfolk, IT-nerds, kreative hipstere og alle andre føle seg hjemme! 

Kafé Fuglen, Izakaya, Tekehtopa… Tullin byr allerede på en rekke Oslo-institusjoner innen uteliv. Og flere slike skal skapes! Bare vent til du setter beina dine inne på Skråplanet for første gang. Vi satser på at de som er der på åpningsdagen skal kunne skryte like høylytt av dette som de 200 som så Sex Pistols live på Pingvin Club i Teatergata i 1977. Ikke vær blant de flere tusen andre som en gang i fremtiden kommer til å late som om de var tilstede!

You know where to be!

Entra eier 100.000 kvadratmeter med bygningsmasse rundt Tullin. I 2021 vil 80% av denne massen være rehabilitert eller nybygd. Vi er cocky nok til å påstå at du vil finne de 27.000 aller feteste kvadratmeterne på Rebel – stedet der IT-historie skal skapes! 

Hvis ikke denne skrytelista gjør deg nysgjerrig, så vet ikke vi. Dypt der inne så vet du hvor du skal være.

På Rebel, såklart!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel. 

Les mer >