Rebel
Di Sopra på Rebel Oslo

Velkommen til Yatai! og Di Sopra

Rebels restauranter og barer byr på reinspikka hygge uten slipstvang og stiv bordsetting – uansett hva du måtte ha cravings på. Nå har vi i samarbeid med Fursetgruppen åpna dørene til to av våre konsepter langs Pilestredet. Den japanske street food-restauranten Yatai! og den italienske delikatessebutikken Di Sopra.


 

Hypp på noe skikkelig rebellicious japansk street food? Da er det bare å finne veien til Yatai! Ferdig snacka!

Yatai! betyr matvogn på japansk. Her serveres annerledes gatemat med vår egen lille rebelske twist. Menyen varieres stadig, og sirkler rundt smaker fra det japanske kulinariske landskapet. Råvarene er direkte importert fra Japan og vi jobber med en lokal produsent for knallgod og kortreist, økologisk Kimchi.

Yatai! serverer byens beste Katsu. Hands down! De pankofriterte råvarene serveres i en deilig brioche, og det vil alltid være et vegansk alternativ på menyen. Eller kanskje du foretrekker en spicy ramen?

Dette er mat man spiser mens man står, går eller, til nød, sitter på en av de 8 stolene som finnes i lokalet. Med Yatai! redefinerer vi gatekjøkkenet, og serverer takeaway for folk i farta med gastronomisk presisjon. 
 


 
Di Sopra er vår lille, koselige deli i Pilestredet. Her finner du et rikt utvalg av delikatesser fra Italia. Alt fra deilige oster, via fantastiske skinker til vår egen olivenolje – importert direkte fra våre egne leverandører i Italia.

I Di Sopra tilbys eksklusive produkter fra utvalgte produsenter i Italia. Vi er stadig på leting etter nye digge matvarer, med alle de deilige smakene man kan forvente i en delikatessebutikk med Italia som spesialitet.

Her kan du få unna helgehandelen, eller rett og slett sette deg ned og nyte en deilig antipasti i det lyse lokalet, mens byen suser forbi utenfor vinduet. Selvfølgelig serverer vi kaffe og hjemmelaga gelato også!


 
Yatai! og Di Sopra er åpne fra mandag til fredag kl. 10.00 – 17.00. Åpningstidene vil bli utvidet fra oktober.

More to come

Vi gir oss ikke med dette! I oktober åpner vi to andre steder som garantert vil plassere Rebel på Oslos utelivskart. Skråplanet – vår egen spiralformede garasjebar med 20 grader helling, hvor man kan nyte gastropub-mat og hjemmelaga øl på fat fra vårt eget in-house mikrobryggeri – Rebel Ølsmie. I tillegg åpner vineriaen Di Sotto, hvor vi vil rette all vår ekspertise mot Italia, med en rikholdig vinkjeller som rommer et bredt spekter av kvalitetsvin for enhver smak.