Rebel

Velkommen til Rebel under Tullindagene!

Den 14-16. oktober går aktørene på Tullin sammen for å skape Tullindagene 2021. Områdene rundt St. Olavs plass og Tullinløkka kommer til å syde med aktiviteter for hele familien. Dette blir også en gylden mulighet til å besøke Rebel, for å oppleve med egne øyne hva alt føzzet handler om.

Les mer om Tullindagene i Facebook-eventet.
 

Opplev Rebel under Tullindagene

 

Torsdag 14 oktober

På torsdag kan du oppleve en ekte rebell havne på skråplanet. I samarbeid med våre gode venner i Webstep, presenterer da konsert med selveste Ledfoot i vår spiralformede og skrånende garasjebar. Bli med når Ledfoot tar deg med på en mørk og medrivende reise inn i de gotiske avkrokene av blues-universet. Sikre deg din gratisbillett her.

Ledfoot live på Skråplanet

Ledfoot spiller live på Skråplanet, torsdag 14 oktober.

Fredag 15. oktober

Fredag er det igjen duket for action på Skråplanet. Denne gangen blir det stor ståhei og lave skuldre når vi trøkker i gang med den aller første afterworken på Skråplanet. Baren åpner klokka 16 og vi stenger ikke dørene før klokka 01, så her er det bare å samle både kollegaer, venner og frienemies for noen herlig uformelle timer i den nye storstua vår ved St. Olavs plass. Digg drikke, herlig søramerikansk på matkartet. Thank <insert your favourite deity here> it´s Friday!

Lørdag 16. oktober

Lørdag er den store familiedagen på Tullindagene. Det betyr mange sultne mager i alle aldre. Derfor inviterer Rebel inn til pizzabuffé til en hyggelig pris i vår Hangout. Om det bor en liten Michelangelo i deg – det vil si han fra Teenage Mutant Ninja Turtles – så elsker du nok pizza like mye som oss. Cowabunga!
 

Tullin blomster

Rebel er et av mange prosjekter som for tiden sparker fart i den pågående revitaliseringen av Tullin. Nabolaget som ligger bang midt i Oslo sentrum transformeres og settes på kartet som en attraktiv destinasjon og møteplass for både næringsliv, studenter og allmennheten, med en variasjon i opplevelser få andre strøk i byen kan matche.

Visjonen for Tullin er klokkeklar: Strøket skal myldre av liv! I Rebels mangfoldige nabolag vil 10-15.000 mennesker bevege seg daglig og benytte seg av både trendy butikker, spennende restauranter og et variert kulturtilbud. Vi elsker Tullin, og vil digger å se all den positive aktiviteten som preger området for tiden.

Vel møtt til Tullindagene 2021!