Rebel
En lattermild og engasjert kronprins Haakon på åpningen av Oslo Innovation Week 2021 på Rebel.

Trippel helix med royal twist

I kakafonien av buzzwords slenges ordet innovasjon gjerne ut på bordet, og som oftest ender det opp med tåkeprat og glitrende glansbilder. Samtidig ER vi avhengige av faktisk innovasjon for å utvikle oss videre i en verden som skriker etter nye løsninger. Flotte visjoner må derfor konkretiseres. I dag møtte kronprins Haakon og ordfører Marianne Borgen gründermiljøene på Rebel, under åpningen av Oslo Innovation Week 2021, for å diskutere nettopp dette.

Foto: Oslo Innovation Week/Gorm K. Gaare

 
Ekte innovasjon handler om å virkeliggjøre de fantastiske, bærekraftige idéene som skal brødfø oss post olja. Ut av garasjen, opp fra tegnebrettet og inn i folks hverdag. Det skjer ikke av seg selv. Vi må snakke sammen. Lytte sammen. Skape den framtida vi ønsker. I gode arenaer. På kryss og tvers. Fra grasrota til hjørnekontoret. Med kunnskapsdeling i ryggradden er det ingen grenser for hva vi kan få til. Næringsliv. Akademia. Det offentlige. Gjerne med en liten sving innom Skaugum når det er mulig.

Til topps i Rebel

I dag åpnet Oslo Innovation Week med en panelsamtale der kronprins Haakon og Oslos ordfører Marianne Borgen tok heisen til toppetasjen i Rebel og satte seg ned sammen med både etablerte og fremadstormende aktører fra det norske gründermiljøet for å diskutere hvordan norske virksomheter skal bli bedre på å stake ut kursen fra startups til scaleups. Snakker om å snakke sammen! Et flerfoldig og rungende ja til flere slike initiativer!

En fantastisk samling mennesker på toppen av Rebel
Foto: Oslo Innovation Week/Gorm K. Gaare

Oslo Innovation Week varer frem til 30. september og mer enn 400 foredragsholdere skal lose oss gjennom 80+ ulike events, de fleste av dem digitale, med over 20.000 deltakere fra over hele verden.