Rebel
Atriumtrappen i Expo i Rebel Oslo

The Rebel is in the details

Forrige uke overtok vi bygget fra hovedentreprenør Skanska, som sammen med Entra har jobbet steinhardt med å transformere U2 fra et ganske traust og gammeldags kontorbygg til et moderne kunnskapshus som er skreddersydd for fremtidens arbeidsmiljø.

I den anledning ønsker vi å rette en stor takk til både Skanska og alle andre underentreprenører for en helt fantastisk utført jobb i en utfordrende tid. Resultatet er rett og slett beyond awesome.

Takk også til geniene i Krohnark og Mad arkitekter som har tegnet herligheten. Dere hadde visjonen. Vi elsket det vi så på tegnebrettet, og nå viser det seg at virkeligheten overgår alle forventninger. Kudos!

Pics, or it didn´t happen!

Når du kommer inn i Expo i Rebel blir du møtt av atrium som vi tør påstå er unikt i Norge. Trappene er belagt med speil. Kjekt hvis du vil sjekke morrasveisen, kjipt hvis du er vampyr. Effekten av alle speilene kan faktisk få deg til å lure på om det faktisk er trapper her.Under speiltrappene ligger selve atrietrappen som kommer til å bli et sentralt punkt i den kunnskapsdelingen som skal foregå i huset. Plenty med plass for uformelle happenings.Løft blikket opp mot taket fra expo, og du vil bli møtt av dette synet. Luftig og lekkert!Som sagt har vi nå overtatt bygget. Det betyr ikke at jobben er over. The Rebel is in the details. Nå skal 27.000 m2 over 17 etasjer skal fylles med møbler. Skilting skal på plass og fellesarealer skal dekoreres med elementer som refererer vilt til både nerdekultur og tech-historie. Courtesy of interiørrebellene i Krohnark og våre gode venner i kommunikasjonsbyrået Welt.

Alt for at dere skal få et så heftig som mulig bygg som dere vil fylle med fag og mening, fest og feiring, når vi åpner dørene til høsten. Bokmerk rebel.no og følg oss på både Facebook, Insta og Linkedin for kontinuerlige oppdateringer om innflyttinga gjennom sommeren.

Rebels, this will be all yours!

Book en omvisning i Rebel U2.