Rebel

Techfolk logger inn i Rebel

Rebel fylles til randen av kloke folk med tech som spesialfelt. Siste tilskudd er det fremadstormende konsulentselskapet Techfolk, som tar med seg bøttevis av IT-kompetanse og deiser inn i den digitale delingskulturens høyborg, Rebel.

Techfolk er her for å hjelpe visjonærene med det digitale, og består av en stjernespekket gjeng problemløsere med skarpe hoder og myke hjerter. Selskapet så sin spede begynnelse i slutten av 2019 med mål om å skape det kanskje viktigste av alt – en kilde til energi. For å få til dette har de samlet folk som liker å bli utfordret, de har gjort det litt enklere å være konsulent samt drevet den digitale evolusjonen sammen med flere av de kuleste selskapene i Oslo.
 
På bare litt over ett år har Techfolk vokst til nesten 20 kompanjonger med erfaring fra en haug med ledende teknologimiljøer i Oslo. Nå var det i grevens tid for et nytt klubbhus!
 
– Omgi deg med folk som liker å bli utfordret og arbeidslivet blir aldri det samme. Er det lett er det kjedelig, er det vanskelig er det gøy!, sier Magnus Gillebo, daglig (g)leder og kite-entusiast hos Techfolk.
 

Lager smørøyet for teknologi og brukeropplevelse

Techfolk går ikke rundt grøten. Drømmen er å lage selve smørøyet for digital teknologi. Det handler om å skape et miljø fylt av inspirasjon, kunnskap og vennskap for engasjerte tech- og designfolk. Rebels with a cause; selve oppskriften på magi. Og hva er vel mer naturlig da enn å sitte midt i Rebel, som skal gjennomsyres av disse verdiene – både før, under og etter arbeidsdagen. Der det å ha kontorplass handler om mer enn bare kontor.
 
– Å lage et smørøye forutsetter åpenhet og inkludering. Vi måtte ha et klubbhus som rommer både oss selv og alle vennene våre. Rebel skalerer med visjonen vår!, sier Martin Braaten Grina, designer og DJ hos Techfolk.
 
Sjekk ut Techfolk på www.techfolk.no
 
Ekte rebeller vet hvem de er. Techfolk er ekte rebeller. De vet hvor de skal være. I Rebel, selvsagt. Stedet for de som jobber med IT fordi de elsker IT. Er du en av dem? You know where to be. You know what to do.