Tar byxet inn i Rebel

Rebel_dotno
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Byx Digital er et ungt selskap med lang erfaring, og består av en teknofrelst gjeng konsulenter som skaper Norges ledende fagmiljø omkring Microsoft Dynamics 365 og Power Platform. Nå tar de på seg digitale syvmilsstøvler for et regelrett kvantesprang inn i Rebel.

Byx Digital er eksperter på digitale forretningsprosesser, og hjelper kundene sine med rådgivning, gjennomføring og utvikling av digitaliseringsprosjekter. Fokuset er å jobbe med den nyeste teknologien, og omdanne disse til verdi for kundenes forretningsprosesser.

– Vi hjelper våre kunder med å ta i bruk standardverktøy og skytjenester fra Microsoft, som Dynamics 365 Business Central, Power Platform og ulike Azure-tjenester, som en plattform for digitalisering av virksomhetens forretningsprosesser. Med dette som utgangspunkt bistår vi med rådgivning, utvikling av tilleggsløsninger og integrasjoner mot kundens øvrige applikasjoner, sier Eivind Giske, daglig leder i Byx Digital.

Satser på kunnskapsdeling

De satser tungt på kompetanseutvikling og videreutvikling gjennom kunnskapsdeling, og det er derfor ingen tilfeldighet at de valgte nettopp Rebel da de var på utkikk etter nye kontorer. Legg til deres fokus på å ha det gøy på jobb, og vi har en perfekt match!

– Hva slags fysisk og kulturelt miljø vi arbeider i, er en viktig del av vårt DNA. Og vår identitet en nøkkelfaktor for vår suksess. Etter mange visningsrunder i grå og generiske kontorbygg, konkluderte vi med at et utradisjonelt selskap ikke kan holde til i et tradisjonelt kontorlokale, forteller Eivind Giske om jakten på nye kontorlokaler.

Eivind Giske, daglig leder i Byx Digital

– Vi ønsker å være en annerledes aktør i en del av bransjen som ofte blir ansett som litt traust, og ønsker oss et lokale som gjenspeiler dette. Når vi ble presentert for Rebel-konseptet, så vi at dette passet godt til vår profil og identitet. Som et lite selskap, ser vi det som essensielt å være en del av et større miljø der det er lagt til rette for kunnskapsdeling på tvers av virksomheter. Gode sosiale møteplasser og fasiliteter for events og møteaktiviteter, er også noe vi ser på som et stort fortrinn med Rebel. Prikken over i’en er den fantastiske utsikten fra kontoret i 13. etasje. Vi gleder oss til å flytte inn, fortsetter han entusiastisk.

There you go! Ekte rebeller vet hvor de skal være, og vi ønsker Byx Digital velkommen til Rebel!

Sjekk ut deres hjemmeside her!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel. 

Les mer >