Squeed vil fange fremtiden i Rebel

Squeed-171208-2440
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Kunnskapsdeling er en bærebjelke i bedriftskulturen til de innovative IT-konsulentene i Squeed. Derfor var det ingen tvil om hvor disse rebellene skulle være. Rebel, såklart.

Squeeders digger kunnskapsdeling

Squeeds mindset passer Rebel som hånd i hanske. Squeeders deler kunnskap og holder mange foredrag og meetups både internt og eksternt. Squeed er en pådriver for å utvikle et fag- og et kompetansemiljø hvor alle deltar – og har det gøy på veien samtidig. Musikk i alle rebellers ører!

– Vi veide for og imot. Skulle vi sitte på et rolig sted rundt hjørnet, og stikke innom Rebel, #derdetskjer, når det passet? Eller sitte midt i smørøyet med masse aktivitet rundt oss og med mulighet for å dele med andre? Det måtte bli det siste. I tillegg er jeg personlig engasjert i ODA Nettverk som også har et samarbeid med Teknologihuset og Macsimum – så de kjente jeg jo fra før. Man skal ikke se bort fra at man ser noen ODA-events på Rebel også. Vi gleder oss masse til september, og da håper vi at vi kan ta en fest. Som varer lenge, sier Gunn Severinsen, daglig leder i Squeed.

Gunn Severinsen, daglig leder i Squeed.

Ekte rebeller skjønner verdien av kunnskapsdeling – og både små og store feiringer. Vi gleder oss til å lære mer av Squeed, både på og utenfor Skråplanet!

Mer enn kode

Squeed startet opp med fem utviklere i Göteborg for drøye ti år siden. I 2020 – rett før pandemien satte inn – åpnet Squeed Norge i Oslo. Da måtte det snus opp ned på noen planer, men de smidige Squeederne håndterte det. Gjennom det siste året har det kommet nye kunder og kollegaer til, og nå jobber over hundre Squeeders i et dynamisk kunnskapsmiljø fordelt på de tre kontorene i Göteborg, Stockholm og Oslo. De er stolte av sin sterke kultur, som kjennetegnes av åpenhet, fellesskap, tillit og flat struktur.

Squeed er knakende gode på kode og smidig utvikling, men mest av alt brenner selskapet for å utvikle innovative IT-løsninger som skal leve og gi økende verdi over tid. Kreativitet og innovasjon går hånd i hånd med de ansattes evne til å utføre solide teknohåndverk i digitaliseringsprosjekter.

– Squeeders lager alt fra automatiserte og kule løsninger for å bestille din nye bil på nett, til gode og moderne søknader om stønader fra det offentlige. Smidige løsninger med god brukskvalitet – rett og slett, sier Gunn Severinsen, daglig leder i Squeed.

FOMO?

Rebel nærmer seg full kapasitet. Om dere sitter på gjerdet er det bare å ta det siste steget – før det er for sent. Ta kontakt med oss i dag om dere vil sikre dere en plass i Norges nye it-sted for software- og tech-bransjen!

Nysgjerrig på Squeedersene? Sjekk dem ut på squeed.no

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel. 

Les mer >