Rebel
Sonat logger inn i Rebel. Bildet er fra en av deres fagdager i 2019.

Sonat spiller opp i Rebel

Sonat består av 80 entusiastiske teknologi-konsulenter som spesialiserer seg på å etablere gode strategier for digitalisering. Visjonen er å gjøre kundene gode på samspillet mellom teknologi, forretningsutvikling og ledelse. Selskapet med det musikalsk inspirerte navnet inntar orkesterplass når Rebel skal urframføres høsten 2021.

Rebel transformerer arbeidsplassen til en myldrende samhandlingsarena der man kan få både faglig og sosialt påfyll – døgnet rundt, året rundt.

Som de ekte rebellene de er ønsker Sonat Consulting – i harmoni med denne tanken – også å legge til rette for at konsulentene skal trives både sosialt og faglig. Faglig dyktighet, gode relasjonelle ferdigheter og evne til å begeistre er nøkkelbegreper. Derfor avholder de månedlige fagdager der konsulentene kan la seg inspirere av spennende foredrag, utfordrende gruppeoppgaver og faglig trening.

– Hensikten med disse fagdagene er både faglig og sosial. Det er en flott arena for å spre kunnskap og lære nye ting, samtidig som det gir oss anledning til å få en dag sammen hver eneste måned. Siden konsulentene tilbringer arbeidsdagene sine ute hos kunder, er dette en viktig sosial arena, sier Kjell Værøy Ljøstad, daglig leder i Sonat.

Jobber med alt fra startups til statlige institusjoner​

Sonat fremmer innovasjon gjennom likeverd, åpenhet og entusiasme, kombinert med god forretningsmessig og teknologisk forståelse. De har noen av landets ypperste eksperter på å skape gode digitale opplevelser og løsninger samt gode strategier for digitalisering i en teknologisk hverdag som akselerer raskere og raskere.

– Kundene våre varierer fra små startups til store, statlige institusjoner. Konsulentene jobber som regel teknologinært, selv om mange av dem har roller som team leads og tech leads, sier Ljøstad.

Fokuset på kunnskapsdeling var avgjørende

Ekte rebeller vet hvem de er, og etter en omvisning på Rebel var det liten tvil om hvor de skulle være.

– Vi er et firma i vekst og trengte å leie av en leverandør som kunne bygge opp om behovet for større lokaler når det behovet skulle komme. Tilgangen til diverse spisesteder og møterom av mange størrelser var også avgjørende. Men viktigst av alt var muligheten for kunnskaps- og erfaringsutveksling med mange andre aktører i samme bransje som brenner for digitalisering, sier en forventningsfull Kjell Værøy Ljøstad.