Smart teknologi for morgendagens arbeidsplass

Rebel_Render_4_atrium_redigert
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Rebeller tråkker ikke oppgåtte stier, rebeller går sin egen vei. Inn i fremtiden. Vår sterke tro på egne idéer og vårt fokus på kunnskapsdeling gjør at verden slash nerden trenger oss. 

For å kunne fullføre dette oppdraget trenger rebeller å sitte i fysiske arbeidsomgivelser som ligger et steg foran. Rett og slett fordi vi lever for å finne løsninger på framtidas utfordringer i dag. 

Et godt fysisk miljø på en arbeidsplass er alfa omega. Folk skal ha det bra på jobb. Hvordan sikrer vi at Rebel får det aller beste fysiske arbeidsmiljøet i byen? Et arbeidsmiljø som virkelig inspirerer til å løse morgendagens utfordringer? Jo, som de datadrevne innovatørene vi er, tar vi høyteknologien i bruk. 

Når Rebel åpner i 2021 blir det i et bygg som ikke bare har en rik teknologihistorie, men som også vil bli proppfullt av moderne teknologi som gjør oss klar for morgendagen. Som alle nye og rehabiliterte Entrabygg vil Rebel støtte “Smart by Powerhouse” – nivå 2. Det vil si at bygget kommuniserer med brukerne, gir veiledning og tilpasser seg brukernes preferanser og bruksmønstre. Samtidig vil åpne API-er forenkle deling av data og implementering av nye tjenester. 

Gjennom å forene PropTech med innhenting av sensordata fra systemene kan vi dele observasjoner og oppdage mønstre som potensielt kan gi en dårlig brukeropplevelse for de som jobber i bygget.

Dette skal skape en behagelig og problemfri hverdag for brukerne. Enten det gjelder en sømløs opplevelse med bestilling av mat i kaféen, booking av møterom eller justering av temperatur på kontoret. Miljøet er også i fokus, og gjennom smarte løsninger skal Rebel og andre Entrabygg kommunisere med hverandre for å lete etter mønstre i energiforbruk og avfallshåndtering og optimere disse. 

Tilbake til fremtiden, sa du? Rebel gir deg muligheten til å være med på forme fremtidens arbeidsmiljø. Du vet hvor du skal være! 

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Rebel-heltene javaBin

Når norske IT-helter skal hedres med et møterom i Rebel ville det vært kriminelt å overse javaBin. Norges desidert største og mest rebelske community-gruppe, som drives av rundt 50 frivillige ildsjeler over hele landet og har nesten 3000 medlemmer.

Les mer >