Redpill Linpro har tatt valget!

Ny_logo
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Woah! Vi har gleden av å annonsere at Redpill Linpro er ledet inn i fristelse og har signert kontrakt i Rebel!

I filmen The Matrix blir Neo gitt det vanskelige valget mellom den blå pillen eller den røde pillen av rebell-lederen Morpheus. Neo velger til slutt den røde pillen, våkner opp fra den maskingenererte drømmeverdenen og joiner rebellene. Nå er det Redpill Linpro som har tatt valget, og joiner virkelighetens rebeller på Tullin!

En ledende leverandør av Open Source-tjenester

Redpill Linpro er en ledende leverandør av profesjonelle tjenester for Open Source Software i Norden. De hjelper sine kunder med skytjenester, devops, utvikling, arkitektur og integrasjon. De 75 ansatte i Norge jobber både med konsulent- og driftstjenester. Kundene er fra både offentlig og privat sektor, og Redpill Linpro drifter blant annet brorparten av norske nettaviser. Flere av de ansatte er verdensledende innen sine felt, og mange er aktive i Open Source-prosjekter.

– Hele vår selskapskultur bygger på åpenhet, og Rebel passer som hånd i hanske for oss. Vi ser frem til å bli en del av et større fellesskap. Vi vil samarbeide med og lære av våre nye naboer, og vi gleder oss til innflytting, sier en forventningsfull Margrethe Monsen, administrerende direktør i Redpill Linpro Norge.

En ting er sikkert. Rebel blir en håndgripelig drømmeverden for alle bedrifter som ikke ønsker å trå i oppgåtte stier, men ta egne valg og gå sin egen vei – sammen med andre!. Vi ønsker Redpill Linpro velkommen!

Check´em out: www.redpill-linpro.com

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Shortcut til fremtiden

Det startet på et loft i Kvadraturen i Oslo, der de lånte toalett av et skipsmeglerfirma over gangen. Siden den gang har Shortcut vokst seg ut av lokale etter lokale. Nå tar de banebrytende app-rebellene snarveien til teknohimmelen og logger inn i Rebel.

Les mer >

3D-rebellene tegner medlemskap!

3D Estate bruker 3D-teknologi og et bredt spekter av digitale verktøy for å rokke på måten eiendom blir presentert og formidlet på. Nå blir de medlemmer av den stadig voksende Rebel-familien.

Les mer >