Rebel
Rebel og St. Olavs plass i Oslo

Redpill Linpro har tatt valget!

Vi har gleden av å annonsere at Redpill Linpro er ledet inn i fristelse og har signert kontrakt i Rebel!

I filmen Matrix blir Neo gitt det vanskelige valget mellom den blå pillen eller den røde pillen av rebell-lederen Morpheus. Neo velger til slutt den røde pillen, våkner opp fra den maskingenererte drømmeverdenen og joiner rebellene. Nå er det Redpill Linpro som har tatt valget, og joiner virkelighetens rebeller på Tullin!

Redpill Linpro er en ledende leverandør av profesjonelle tjenester for Open Source Software i Norden. De hjelper sine kunder med skytjenester, devops, utvikling, arkitektur og integrasjon. De 75 ansatte i Norge jobber både med konsulent- og driftstjenester. Kundene er fra både offentlig og privat sektor, og Redpill Linpro drifter blant annet brorparten av norske nettaviser. Flere av de ansatte er verdensledende innen sine felt, og mange er aktive i Open Source-prosjekter.

– Hele vår selskapskultur bygger på åpenhet, og Rebel passer som hånd i hanske for oss. Vi ser frem til å bli en del av et større fellesskap. Vi vil samarbeide med og lære av våre nye naboer, og vi gleder oss til innflytting, sier en forventningsfull Margrethe Monsen, Managing Director Norway & Nordic Manager CloudOps i Redpill Linpro.

En ting er sikkert. Rebel blir et eventyrland for alle bedrifter som ikke ønsker å trå i oppgåtte stier, men ta egne valg og gå sin egen vei – sammen med andre!. Vi ønsker Redpill Linpro velkommen!