Rebel i betaversjon

Rebel_beta
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Vi tjuvstarter. Vi klarer rett og slett ikke å vente til alle rebeller rykker inn i Universitetsgata 2 i 2021. Som i all god it-utvikling trengs en betaversjon, det gjelder også Rebel. Derfor lanserer vi Rebel Beta i januar 2020. 

I Rebel Beta blir det full aktivitet fra dag én. I lokaler på Lilletorget sentralt i Oslo tilbyr vi kontorer, møterom, co-working-soner og rom (i all betydning) for arrangementer (i alle varianter). Flere teknoprosjekter er på vei inn, ikke minst vil Entra om kort tid etablere sin proptech-satsning i lokalene. Dette er foreløpig litt hysj-hysj, men vi kommer tilbake med mer snart! 

Virksomheter som nå signerer kontrakt i Rebel, men trenger et sted å være før 2021, tilbys såkalt bridging – midlertidig kontorløsning – i Rebel Beta. Her er vi svært så ivrige på å finne gode løsninger for alle interesserte.

Vi kicker rett og slett i gang Rebel-kulturen i god tid før bygget i Universitetsgata 2 står klappet og klart. Vi satser på at det vil gjøre det enda mer attraktivt for kunnskapshungrige virksomheter å bli en del av laget. Har dere som oss kunnskapsdeling og –utvikling som mantra, så ikke nøl med å fyre løs og finne ut hva vi sammen kan få til. 

Symbolsk nok smeller en knyttneve av metall opp av asfalten på Lilletorget. Det passer ånden i Rebel perfekt. Vi vil slå oss opp og fram, kjempe for en teknologiutvikling til det beste for oss alle.

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.