Rebel

Food

Uten mat og drikke

Duger rebeller ikke

Uansett hva du har cravings på:
Rebels restauranter, kaféer og barer byr på reinspikka hygge uten slipstvang og stiv bordsetting.

Alternate File Name

 
De aller fleste rebeller vil før eller senere havne på Skråplanet – Rebels egen garasjebar.

Langt under bakken ved St. Olavs Plass vil vår spiralformede bar med 20 grader helling by på hjemmelaga øl på fat, fra vårt eget in-house mikrobryggeri, i tillegg til deilige drinker. En skikkelig god unnskyldning til å “jobbe” overtid.

Skråplanet har 220 sitteplasser pluss noen ståplasser i et røft og relaxed lokale med muligheter for å spille både sjakk, backgammon og Oche.

Skråplanet åpner i oktober.

Di Sotto

 
Om du er hypp på en fantastisk eksklusiv lunsj, middag eller møte med styret, kolleger, eller vennegjengen, er vineriaen Di Sotto the place to be. I bomberommet under meter med betong kan vi skilte med en av Oslos absolutt råeste vinsamlinger.

I Di Sotto vil vi rette all vår ekspertise og fokus mot Italia. Vår rikholdige vinkjeller vil romme et bredt spekter av kvalitetsvin i alle prisklasser. Her kan man delta på vinsmakinger med enkel servering eller spise seg gjennom dagens meny etter klassisk italiensk oppsett, inkludert en skreddersydd vinpakke.

Lokalet rommer et åpent kjøkken, chambre separeé og en sobert innredet spisesal til 90 gjester.

Di Sotto åpner i oktober.

Di Sopra

 
Di Sopra er vår lille, koselige deli i Pilestredet. Her kan du finne et rikt utvalg av delikatesser fra Italia. Alt fra deilige oster, via fantastiske skinker til vår egen olivenolje. Alt importert direkte fra våre egne leverandører i Italia.

I Di Sopra brenner vi for å tilby eksklusive produkter fra utvalgte produsenter i Italia. Vi er stadig på leting etter nye digge matvarer, med alle de deilige smakene man kan forvente i en delikatessebutikk med Italia som spesialitet.

Her kan du få unna helgehandelen, eller rett og slett sette deg ned og nyte en deilig antipasti i lokalet mens byen suser forbi utenfor vinduet. Selvfølgelig serverer vi kaffe og hjemmelaget gelato også!

Yatai! Rebel

 
Hypp på skikkelig rebellicious asiatisk street food? Da er det bare å finne veien til Yatai!. Ferdig snacka!

Yatai! betyr matvogn på japansk. Her serveres annerledes gatemat med et spennende smaksbilde og vår egen lille rebelske twist. Menyen varieres stadig – med ujevne mellomrom – og sirkler rundt retter, smaker og inspirasjon fra det japanske kulinariske landskapet.

Dette er mat man spiser mens man står, går, eller til nød, sitter på en av de 8 stolene som finnes i lokalene. Vi redefinerer gatekjøkkenet, og serverer øl og kjapp mat med gastronomisk presisjon.

Rebel Expo

Dette er selve hjertet av Rebel. Plenty med areal, plenty med muligheter. Enten det er snakk om bankett for opp til 400 sittende gjester eller events med opp til 800 minglende deltakere.

Rebel Hangout

 
Hangout er the place to be for alle som har tilgang til Rebel. På dagtid tilbys en bugnende next-level lunsjbuffet det allerede har begynt å gå gjetord om. I tillegg serveres det to hovedretter, hvorav den ene er vegetarisk.

Rebel Hangout har 300 sitteplasser fordelt på to etasjer, og er møblert med en smakfull miks av nytt og brukt. Lokalet er også tilgjengelig for ulike arrangementer opå ettermiddag- og kveldstid.