Rebel

Food

Uten mat og drikke

Duger rebeller ikke

Uansett hva du har cravings på:
Rebels restauranter, kaféer og barer byr på reinspikka hygge uten slipstvang og stiv bordsetting.

Søramerikanske gastropub-retter med mikrobrygg på Skråplanet. Italienske nytelser med ditt valg fra 30.000 vinflasker i Di Sotto. Byens beste Katsu på Yatai! På Rebel er vi all over the map men samtidig dønn kvalitetsbevisste.

Alternate File Name

 
Ah! Aldri har det vært bedre å havne på skråplanet.

Nesten 20 meter lang bar som skrår over 20 grader. 220 plasser å slå seg ned på – i flokk, tosomhet eller ensomhet. Eget mikrobryggeri med håndverksøl for tørste ølhunder. Et fristende matkart, vi byr – helt subjektivt – på den beste barmaten i byen. Scene for drøssevis med konserter og arrangementer av ymse slag, ellers blir det vel mest pils og preik? Eller noen omganger med shuffleboard, sjakk eller digidart?

De fleste rebeller havner før eller siden på Skråplanet!

Åpningstider
Tirsdag-Torsdag: 16.00-22.00
Fredag: 15.00-00.00 (kjøkkenet åpent til 22)
Lørdag: 17.00-00.00 (kjøkkenet åpent til 22)
Søndag-Mandag: Stengt

 
Noen ganger lønner det seg faktisk å gå helt i kjelleren. I Di Sotto venter måltider med italienske høydepunkter og nytelser fra en vinkjeller med intet mindre enn tretti tusen flasker.

Et glass eller to? En helaften? Middag for to? Et større festlig lag? Bare å velge for enhver gane og enhver anledning, vi anbefaler gjerne!

Selv om både mat og vin er der oppe kvalitetsmessig, er stemningen nedpå og uformell. Vi elsker at stemningen går i taket nede hos oss!

Fellesmåltid, vinsmaking eller en aldri så liten feiring ved store anledninger? Vi har plass til 90 personer, og et eget chambre separée for 18 personer.

Nede i Di Sotto tar vi deg til de store høyder!

Åpningstider
Tirsdag-Torsdag: 16.00-00.00 (kjøkkenet åpent til 22)
Fredag: 15.00-00.00 (kjøkkenet åpent fra 16 kl 22)
Lørdag: 17.00-00.00 (kjøkkenet åpent til 22)
Søndag-Mandag: Stengt

Book bord.

På Skråplanet og Di Sotto.


Booking for mer enn 12 personer?
Ta kontakt med oss direkte på booking@skraplanet.no eller booking@disotto.no

Di Sopra er vår lille, koselige deli i Pilestredet. Her kan du finne et rikt utvalg av delikatesser fra Italia. Alt fra deilige oster, via fantastiske skinker til vår egen olivenolje. Alt importert direkte fra våre egne leverandører i Italia.

I Di Sopra brenner vi for å tilby eksklusive produkter fra utvalgte produsenter i Italia. Vi er stadig på leting etter nye digge matvarer, med alle de deilige smakene man kan forvente i en delikatessebutikk med Italia som spesialitet.

Her kan du få unna helgehandelen, eller rett og slett sette deg ned og nyte en deilig antipasti i lokalet mens byen suser forbi utenfor vinduet. Selvfølgelig serverer vi kaffe og hjemmelaget gelato også!

Yatai! Rebel

Hypp på skikkelig rebellicious asiatisk street food? Da er det bare å finne veien til Yatai!. Ferdig snacka!

Yatai! betyr matvogn på japansk. Her serveres annerledes gatemat med et spennende smaksbilde og vår egen lille rebelske twist. Menyen varieres stadig – med ujevne mellomrom – og sirkler rundt retter, smaker og inspirasjon fra det japanske kulinariske landskapet.

Dette er mat man spiser mens man står, går, eller til nød, sitter på en av de 8 stolene som finnes i lokalene. Vi redefinerer gatekjøkkenet, og serverer øl og kjapp mat med gastronomisk presisjon.

Åpningstider
Tirsdag-Lørdag: 11.00-18.30
Søndag-Mandag: Stengt

Rebel Expo

Dette er selve hjertet av Rebel. Plenty med areal, plenty med muligheter. Enten det er snakk om bankett for opp til 400 sittende gjester eller events med opp til 800 minglende deltakere.

Rebel Hangout

Hangout er the place to be for alle som har tilgang til Rebel.

På dagtid tilbys en bugnende next-level lunsjbuffet det allerede har begynt å gå gjetord om. I tillegg serveres det to hovedretter, hvorav den ene er vegetarisk.

Rebel Hangout har 300 sitteplasser fordelt på to etasjer, og er møblert med en smakfull miks av nytt og brukt. Lokalet er også tilgjengelig for ulike arrangementer opå ettermiddag- og kveldstid.