Rebel er Teknologihuset 2.0

tek20_22
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Når Rebel åpner i 2021 blir det Teknologihuset 2.0. Et sted der utviklere, teknologer og andre rebeller møtes – midt i Oslo – for å dele kunnskap og skape fremtidens løsninger i fellesskap.

Teknologihuset har siden 2013 vært Norges viktigste møteplass for deling av kunnskap i IT-bransjen. Per i dag er det rundt 75 partnere som aktivt sponser huset – og siden oppstarten har flere tusen engasjerte og kunnskapsrike fagpersoner fra ulike communities vært innom de åpne møtene i det lille gule huset i Pilestredet – for å diskutere felles utfordringer og heve hverandres kunnskaps- og kompetansenivå. IT-bransjens rebelske ånd i en herlig kombo med god gammaldags dugnadsånd – med andre ord!

Delingskultur = innovasjon

For er det én ting IT-bransjen er råere enn alle andre på, så er det kunnskapsdeling. Rett og slett fordi vi vet av erfaring at en åpen delingskultur funker. Det er i møtet med andre at frøene som skaper den virkelige innovasjonen sås. For enerom kan fort bli ekkokammer. Det er utrolig hva man kan få til når de klokeste hodene i bransjen kryper ut av sine egne kontorlokaler for å møtes og knekke kodene – på tvers av selskaper og organisasjoner. Noen ganger oppstår løsninger som en forventet følge av kunnskapsdelingen, andre ganger er det pur serendipity.

Å feile med begeistring

På Teknologihuset har vi ikke bare delt våre suksesshistorier, men også våre epic fails. Det finnes alltid små bugs som må lukes ut når man skal skape de virkelig gode løsningene.  Denne tanken viderefører vi når Teknologihuset flytter inn i Rebel. Her blir det rom til å feile – med begeistring!  På den måten hever vi hverandres kompetansenivå slik at vi er bedre rustet til å skape de virkelig gode løsningene som både Norge og verden trenger.

Rebel upper gamet

Den rebelske ånden fra Teknologihuset i Pilestredet skal videreføres i Universitetsgata 2. Det blir i et større format, men vi skal jaggu følge den samme suksessformelen og være tro mot den delingskulturen som har blitt en uunnværlig del av den norske IT-bransjens DNA. I Rebel upper vi gamet med laber hvor man kan jobbe på praktiske prosjekter sammen. For ikke å snakke om en in-house bar der man kan møtes etter endt arbeidsdag for å la idéene marineres ytterligere over et glass mikrobrygget øl.  

Ambisjonen vår? Å befeste Norges posisjon som verdensledende på kompetanse innen IT og teknologi. Intet mindre!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.