Rebel
Universitetet i Oslo IMO 2022

Rebel blir samlingspunkt under matte-OL 2022

Rebel er stolte over å kunne ønske 600 av morgendagens matte-rebeller fra mer enn 100 land over hele verden velkommen til Oslo når International Mathematical Olympiad (IMO) 2022 går av stabelen i juli neste år.

Rebel er stolte over å kunne ønske 600 av morgendagens matte-rebeller fra mer enn 100 land over hele verden velkommen til Oslo når International Mathematical Olympiad (IMO) 2022 går av stabelen i juli neste år. Deltakerne i matte-OL presterer på toppnivå i sin disiplin – matematikken. Det handler om prestasjoner i særklasse. På sitt felt – i sin aldersgruppe – er det ingen over, ingen ved siden. Ikke best i klassen, men best i verdensklassen.

Rebel vil fungere som felles samlingspunkt for ungdommene og deres støtteapparat under arrangementet. Et fristed mellom slagene der det vil bli mulighet for både rekreasjon, matopplevelser og inspirasjon.

Når de unge utøverne kommer til oss så fortjener hver og én av dem de aller beste forutsetninger for å lykkes, for å kunne hente ut sitt beste når det gjelder. Med respekt for alle timene, alle årene, med innsats, trening og terping i matematikkens vidunderlige univers, skal vi gjøre vårt ytterste for å legge forholdene til rette. Med ærefrykt for det kidsa allerede i ung alder har oppnådd, med beundring for deres motivasjon og dedikasjon på et fagfelt som verden trenger, så skal Rebel bidra til å gjøre matte-OL i Oslo til the best olympics ever.

IMO 2022 blir den 63. matematikkolympiaden som arrangeres siden det hele startet i Romania i 1959. Arrangør er Universitetet i Oslo (UiO) i samarbeid med Kunnskapsdepartementet og eventpartner Macsimum.

Sjekk ut IMO 2022 her: www.imo2022.org

Følg også IMO 2022 på Facebook og Instagram for oppdateringer.