Rebel Arena

Rebel Arena

Fra 2021 blir Rebel det råeste stedet for å skape opplevelser i mils omkrets, her blir det konferanser og eventer som rocker og rokker for opp til 800 mennesker!

Ikke bare på grunn av de heftigste konferanselokalene og fasilitetene midt i Oslo, midt i kunnskapsutviklingen. Også på grunn av folka! På grunn av atmosfæren, trøkket og kløkten i Rebel – et fellesskap uten sidestykke med urokkelig vilje og lyst til å tenke nytt og annerledes. Men aller, aller mest på grunn av dere – som vet å finne fart i nytt lende, som fri for vanetenkning ønsker folk som gløder og tar med seg varige minner når dere først byr opp til dans.

Du kan trygt booke allerede i dag! Rebel Arena tilbyr fleksibilitet og digitale løsninger som sikrer at du kan gjennomføre ditt arrangement uansett smittesituasjon. En konferanse som er booket for 200 personer kan dermed gå av stabelen heldigitalt eller delvis digitalt hvis situasjonen på tidspunktet tilsier dette. Les mer om dette her.  

Rebel Arena, it’s all yours!

Book Rebel Arena nå!

Rebel Arena er tilgjengelig for bookinger fra og med høsten 2021. Fyll inn skjema under for å sende en forespørsel, så kontakter vi deg ASAP. 

181205_Macsimum06406181205_Macsimum06406_2048px

Espen Gandrudbakken
Salg Rebel Arena
T: +47 97 59 71 07
M: espen@rebel.no