Rebel Arena skaper nærhet uansett avstand

NDC Oslo 2019
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Er du blant de som sitter på gjerdet og lurer på om du skal booke konferanser eller andre arrangementer fremover? Don´t worry! Rebel Arena er løsningen. Vi tilbyr fleksibilitet og topp digitale løsninger som sikrer at du trygt kan gjennomføre ditt arrangement, uansett om det er mulig å samles 5, 50, 500 eller flere mennesker under samme tak.

Koronakrisen har ført til mindre forutsigbarhet når det gjelder hvor mange mennesker som kan møtes på samme sted. Som et resultat av dette er vi nå avhengige av digitale løsninger for å avholde arrangementer. Team-møter, konferanser og andre større eventer foregår nå i stor grad online.

For store arrangementer med mange deltakere på flere forskjellige steder kreves derfor topp teknisk produksjon samt optimal scenografi og kommunikasjon. Slik kan man skape arrangementer som treffer både i hjertet og hodet, selv om alle ikke er samlet. 

Vår arena har teknikken, kompetansen, erfaringen og fasilitetene som trengs. Kom igjen, vi samler tross alt kremen av teknohoder i Rebel, hos oss spinner alt rundt det digitale.

Rebel Arena – fleksibilitet og digitale løsninger

Rebel Arena tilbyr den fleksibiliteten som er nødvendig for at du trygt kan gjennomføre din konferanse, enten fysisk, digitalt eller en kombinasjon av fysisk og digitalt. På den digitale fronten tilbyr Rebel med samarbeidspartnere topp løsninger innen flerkameraproduksjon, strømming og interaktivitet, noe som sikrer at du får en like knall opplevelse fra stua eller kontoret som fra selve arenaen.

Rebel Arena gjennomfører – uansett

La oss si at du ønsker å booke et arrangement med 200 deltakere i september 2021, men er usikker på om restriksjonene på dette tidspunktet tillater dette. Det er her Rebel Arenas fleksibilitet og fokus på digitale løsninger bidrar til at du trygt kan gjennomføre, uansett restriksjonsnivå. Her er noen eksempler: 

• Arrangementet går som planlagt med 200 deltakere i Rebel Arena.

• Arrangementet går som planlagt, med 50 deltakere i Rebel Arena og livestream til de 150 andre deltakerne.

• Arrangementet går som planlagt med én person eller et mindre panel i Rebel Arena og livestream til de øvrige deltakerne.

Rebel Arena kan altså tilrettelegge for ditt arrangement, uansett.

En god deal, or what?

Rebel Arena tilrettelegger ved endringer i smittesituasjon

Endringer i smittesituasjonen kan føre til at helsemyndighetenes anbefalinger plutselig forandrer seg slik at måten arrangementet gjennomføres også må forandres. Rebel Arena overvåker situasjonen kontinuerlig og følger myndighetenes råd. Vi kommer til å holde en åpen dialog med deg om hvordan ditt arrangement kan gjennomføres på en så trygg og hensiktsmessig måte som mulig. 

Om arrangementet foregår digitalt, vil våre samarbeidspartnere sørge for at den digitale tilstedeværelsen blir så optimal som mulig for de deltakerne som ikke er fysisk tilstede i Rebel Arena. Både når det gjelder kvalitet på selve produksjonen, en høy og stabil strømmekvalitet og muligheten for interaktivitet mellom de som følger med digitalt og de som er fysisk tilstede i arenaen.

Fysisk, digitalt eller begge deler. Rebel blir fra 2021 det desidert råeste stedet for å skape opplevelser i mils omkrets. Atmosfære, trøkk og kløkt. Fritt for silotenkning, fritt fram for kunnskapsdeling! Midt på Tullin – midt i Oslo. 

Fremtidens møter er en kombinasjon av fysiske og digitale

Ettersom fremtidens møter og konferanser – også etter koronakrisen – blir en kombinasjon av både fysisk og digital deltakelse, er dette en løsning Rebel Arena tilbyr uansett. Rebel Arena = full flexi! Å la hele eller deler av deltakelsen skje digitalt kan blant annet føre til besparelser på reiser, en større grad av fleksibilitet og økt lønnsomhet. Alle har forskjellige behov.

Bestill blekke om Rebel Arena i dag, eller kontakt oss direkte nedenfor om du ønsker å booke en konferanse. Vi tar i mot bookinger fra og med høsten 2021.

Rebel Arena,

Vi skaper nærhet uansett avstand!

Book Rebel Arena nå

Rebel Arena er tilgjengelig for bookinger fra og med høsten 2021. Fyll inn skjema under for å sende en forespørsel eller be om mer informasjon.

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel. 

Les mer >