Peter Jetzel blir administrerende rebell

DSCF0086-2
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Peter Jetzel er ansatt som daglig leder i Rebel. 1. oktober gyver han løs på jobben med å gjøre Rebel til en arena som rokker og rocker norsk it-utvikling.

«Det blir helt rått å samle de beste it-hodene i et økosystem som vil yre av kompetanse, kraft og kreativitet. Jeg elsker Rebels kongstanke om kunnskapsdeling på tvers av bransjer, organisasjoner, fagmiljøer og akademia. Jeg er overbevist om at deling er viktigere enn noensinne for at Norge skal kunne være konkurransedyktig i et globalt næringsliv», sier en entusiastisk Peter Jetzel. 

Peter Jetzel på omvisning i Universitetsgata 2 sammen med Rebel-partner Carl J. Onstad.
Peter Jetzel på omvisning i Universitetsgata 2 sammen med Rebel-partner Carl J. Onstad.

 

Nye teknoeventyr i Universitetsgata 2

I gamle Televerket midt i Oslo vokser nå Rebel fram i et totalrenovert bygg. I sin tid var det her det norske tele-eventyret startet. Nå er det tid for nye teknoeventyr for alle som tør å tenke nytt.

 

«Rebel er ikke bare en ny måte å jobbe sammen på, det er er også en ny tenkemåte. De  beste ideene oppstår ikke i ett hode i enerom. De oppstår mellom mennesker. Derfor er kunnskapsdeling og gjensidig læring vårt mantra. Rebel blir langt mer en arena for samhandling enn tradisjonelle kontorplasser. Vi er overbevist om at dette vil gi verdifulle løsninger som landet, ja, verden trenger».

Solid erfaring fra Google og Epicenter

Jetzel har erfaring fra en rekke ledende roller innenfor kommunikasjon, teknologi og innovasjon i Europa, USA og Asia. I ni år ledet han Googles arbeid med marketing og digitaliseringsprosjekt i Norden og Benelux, der han hjalp både individer, privat næringsliv og det offentlige i å dra nytte av teknologi for å skape vekst og arbeidsplasser. Han kommer nå fra rollen som daglig leder for Innovasjonshuset Epicenter, som han har vært med å starte og bygge opp siden 2018.

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.