På jakt etter deling av opplevelser og kunnskap?

NDC Oslo 2019
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Å være rebell handler om en sterk tro på at egne ideer og meninger betyr noe når de deles og brytes med andres. De beste ideene oppstår ikke i ett hode i enerom, men snarere mellom mennesker som samhandler og samarbeider på tvers av foretak, bransjer og siloer. 

I 2021 står Norges nye kraftsenter for IT-bransjen ferdig. Hverdagen i Rebel blir pakket med inspirerende innhold. Fysiske konferanser, workshops og foredrag. 

Sammen med communityene vil vi også utvikle nye og effektive digitale kommunikasjonsløsninger for framtida gjennom Rebel Arena. Det krever topp teknisk produksjon og optimal digital distribusjon og kommunikasjon. Her er vi unbeatable. Vår arena har teknikken, kompetansen, erfaringen og fasilitetene som trengs. Kom igjen, vi samler tross alt kremen av teknohoder i Rebel, hos oss spinner alt rundt det digitale.

Alle – ja, alle! – arrangementer vil for all fremtid være en miks av fysiske og digitale møter. Vi er sikre på at begge deler må til for at vi etter at krisen er over fortsatt er i front når det gjelder innovasjon, kompetanseutvikling og verdiskapning. 

Når vi møtes fysisk igjen må vi gjøre det spennende. Trauste, tradisjonelle konferansesal, your days are numbered! Fra 2021 blir Rebel det råeste stedet for å skape opplevelser i mils omkrets, her blir det konferanser og eventer som rocker og rokker! 

Ingen flere gjesp på bakerste rad mens det spyttes intetsigende enveiskommunikasjon fra scenen. Alle vil ha opptur og opplevelse. Begeistring og bevegelse. Dialog og deltakelse. Et arrangement i Rebel – fysisk eller digitalt – har ingen vegger. Fritt for silotenkning og fritt fram for kunnskapsdeling.

Nysgjerrig? Mer info om Rebel Arena finner du her

Ingen vil kaste bort muligheten til meningsfulle møter mellom mennesker! 

Rebel Arena. 

You´ve come to the right place!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.