Nyhetsarkiv

Shortcut til fremtiden

Det startet på et loft i Kvadraturen i Oslo, der de lånte toalett av et skipsmeglerfirma over gangen. Siden den gang har Shortcut vokst seg ut av lokale etter lokale. Nå tar de banebrytende app-rebellene snarveien til teknohimmelen og logger inn i Rebel.

Les mer >

3D-rebellene tegner medlemskap!

3D Estate bruker 3D-teknologi og et bredt spekter av digitale verktøy for å rokke på måten eiendom blir presentert og formidlet på. Nå blir de medlemmer av den stadig voksende Rebel-familien.

Les mer >

Første sending i Rebel Studio

Første digitale webinar fra Rebel Studio ble en kjempesuksess! Over 1100 fulgte med på streamen da Entra og Rebel inviterte til eventet Fremtidens arbeidsplass – hva har vi lært det siste året?

Les mer >

Tar byxet inn i Rebel

Byx Digital er eksperter på digitale forretningsprosesser. Nå tar de på seg digitale syvmilsstøvler for et regelrett kvantesprang inn i Rebel. ​

Les mer >

Rebel-heltene javaBin

Når norske IT-helter skal hedres med et møterom i Rebel ville det vært kriminelt å overse javaBin. Norges desidert største og mest rebelske community-gruppe, som drives av rundt 50 frivillige ildsjeler over hele landet og har nesten 3000 medlemmer.

Les mer >

Nye vibber fra videorebellene

Etter flere måneder med hardt arbeid, lanserer det fremadstormende videotech-selskapet VIBBIO i disse dager versjon 2.0 av verktøyet som gjør det enkelt for bedrifter å lage knakende godt videoinnhold.

Les mer >

Rebel – i konstant beta

Rebel blir et av de første byggene i verden som tilgjengeliggjør stordata fra sensormålinger som brukerne – via en åpen IT-plattform – har tilgang til for å kunne innovere og komme opp med nye smarte løsninger.

Les mer >

Rebel er Teknologihuset 2.0

Når Rebel åpner i 2021 blir det Teknologihuset 2.0. Et sted der utviklere, teknologer og andre rebeller møtes – midt i Oslo – for å dele kunnskap og skape fremtidens løsninger i fellesskap.

Les mer >

Intet WiFi uten Hedy

Hedy Lamarr! Hollywood-stjerne og oppfinner av kommunikasjonssystemet som utviklet seg til å bli vårt alles kjære WiFi. En ekte Rebel-heltinne. Rebel ærer henne med et møterom i hennes navn.

Les mer >
En helt ny bydel

Rebel <3 Tullin

Rebel er et av mange byggeprosjekter som for tiden oppføres som et ledd i revitaliseringen av Tullin. Området som ligger midt i Oslo sentrum – knappe 5 minutters gange fra Nationaltheatret – skal transformeres og settes på kartet som en attraktiv destinasjon og møteplass for både næringslivet, studenter og allmennheten.

Les mer >

Bullseye! Oche som

Oche – utviklet av Bull´s Eye Club Norge med hjelp av Kodemaker, som logger inn i Rebel i 2021 – tar det klassiske spillet dart inn i fremtiden ved hjelp av moderne teknologi.

Les mer >

Moderne rebeller i historiske omgivelser

Når Rebel står ferdig i 2021 vil bygget ruve over det revitaliserte Tullin. Innovasjon, teknologi og kunnskap skal stå i sentrum. Det var faktisk på Tullin at den unge industrinasjonen Norge, sommeren 1883, for alvor begynte å vise seg fram.

Les mer >

Back to the future!

Back to the future? Eller forward to the past? I 2021 vil Rebel reise seg som Norges viktigste miljø for deling og utvikling av IT-kompetanse, og dermed bringe tech tilbake til høyhuset i Universitetsgata 2.

Les mer >

Ada + Rebel = Sant

Grevinne Ada av Lovelace (1815 – 1852) var a rebel with a cause, a rebel for a change. Hun er med oss i ånden, og vi ærer henne med et eget møterom.

Les mer >

Rebel i betaversjon

Vi tjuvstarter. Vi klarer rett og slett ikke å vente til alle rebeller rykker inn i Universitetsgata 2 i 2021. Som i all god it-utvikling trengs en betaversjon, det gjelder også Rebel. Derfor lanserer vi Rebel Beta i januar 2020.

Les mer >

Hvorfor Rebel, Sonja?

Rett dame å spørre. Sonja Horn er administrerende direktør i Entra, selskapet som eier bygget og gjør den spenstige og spennende satsningen i Universitetsgata 2 mulig.

Les mer >