Nyhetsarkiv

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel. 

Les mer >

Rebel Rebel

Noen ganger dukker det opp artister som evner å viske ut skillene mellom virkelighet og science fiction. Vi hyller rebellen David Bowie med et eget Ziggy Stardust-møterom i Rebel.

Les mer >
Sonat Consulting logger inn i Rebel

Sonat spiller opp i Rebel

Sonat er en gjeng som består av 80 entusiastiske teknologi-konsulenter som spesialiserer seg på å etablere gode strategier for digitalisering. Selskapet med det musikalsk inspirerte navnet inntar orkesterplass når Rebel skal urframføres høsten 2021.

Les mer >

Nedtellingen er i gang

Nedtellingen er i gang. Om et halvt års tid åpner Rebel. Dele teknologi. Dele framtid. Dele arbeidsplasser. Dele møteplasser. Rebeller, dette blir deres hus!

Les mer >

Romfartspioneren Katherine Johnson

Katherine Johnson. Matematiker-geni. Romfartspioner. Det var ingen selvfølge at den afrikansk-amerikanske kvinnen, som vokste opp under sørstatenes Jim Crow-lover, som begrenset hennes muligheter til utdanning, skulle bli en av de mest sentrale skikkelsene i NASAs romfartsprogram på 1960-tallet og utover.

Les mer >

Media City Bergen og Rebel inngår samarbeid

Øst og vest sammen? Ja, visst! Det blir grenseløs deling av kunnskap og idéer over fjell og fjorder når Media City Bergen og Rebel nå inngår et samarbeid som gir partene en unik tilgang på gode ressurser, felles nettverk og mulighet til å kjøre spennende events i fellesskap.

Les mer >

Shortcut til fremtiden

Det startet på et loft i Kvadraturen i Oslo, der de lånte toalett av et skipsmeglerfirma over gangen. Siden den gang har Shortcut vokst seg ut av lokale etter lokale. Nå tar de banebrytende app-rebellene snarveien til teknohimmelen og logger inn i Rebel.

Les mer >

3D-rebellene tegner medlemskap!

3D Estate bruker 3D-teknologi og et bredt spekter av digitale verktøy for å rokke på måten eiendom blir presentert og formidlet på. Nå blir de medlemmer av den stadig voksende Rebel-familien.

Les mer >

Første sending i Rebel Studio

Første digitale webinar fra Rebel Studio ble en kjempesuksess! Over 1100 fulgte med på streamen da Entra og Rebel inviterte til eventet Fremtidens arbeidsplass – hva har vi lært det siste året?

Les mer >

Tar byxet inn i Rebel

Byx Digital er eksperter på digitale forretningsprosesser. Nå tar de på seg digitale syvmilsstøvler for et regelrett kvantesprang inn i Rebel. ​

Les mer >

Rebel-heltene javaBin

Når norske IT-helter skal hedres med et møterom i Rebel ville det vært kriminelt å overse javaBin. Norges desidert største og mest rebelske community-gruppe, som drives av rundt 50 frivillige ildsjeler over hele landet og har nesten 3000 medlemmer.

Les mer >

Nye vibber fra videorebellene

Etter flere måneder med hardt arbeid, lanserer det fremadstormende videotech-selskapet VIBBIO i disse dager versjon 2.0 av verktøyet som gjør det enkelt for bedrifter å lage knakende godt videoinnhold.

Les mer >

Rebel – i konstant beta

Rebel blir et av de første byggene i verden som tilgjengeliggjør stordata fra sensormålinger som brukerne – via en åpen IT-plattform – har tilgang til for å kunne innovere og komme opp med nye smarte løsninger.

Les mer >

Rebel er Teknologihuset 2.0

Når Rebel åpner i 2021 blir det Teknologihuset 2.0. Et sted der utviklere, teknologer og andre rebeller møtes – midt i Oslo – for å dele kunnskap og skape fremtidens løsninger i fellesskap.

Les mer >

Intet WiFi uten Hedy

Hedy Lamarr! Hollywood-stjerne og oppfinner av kommunikasjonssystemet som utviklet seg til å bli vårt alles kjære WiFi. En ekte Rebel-heltinne. Rebel ærer henne med et møterom i hennes navn.

Les mer >
En helt ny bydel

Rebel <3 Tullin

Rebel er et av mange byggeprosjekter som for tiden oppføres som et ledd i revitaliseringen av Tullin. Området som ligger midt i Oslo sentrum – knappe 5 minutters gange fra Nationaltheatret – skal transformeres og settes på kartet som en attraktiv destinasjon og møteplass for både næringslivet, studenter og allmennheten.

Les mer >

Bullseye! Oche som

Oche – utviklet av Bull´s Eye Club Norge med hjelp av Kodemaker, som logger inn i Rebel i 2021 – tar det klassiske spillet dart inn i fremtiden ved hjelp av moderne teknologi.

Les mer >

Moderne rebeller i historiske omgivelser

Når Rebel står ferdig i 2021 vil bygget ruve over det revitaliserte Tullin. Innovasjon, teknologi og kunnskap skal stå i sentrum. Det var faktisk på Tullin at den unge industrinasjonen Norge, sommeren 1883, for alvor begynte å vise seg fram.

Les mer >

Back to the future!

Back to the future? Eller forward to the past? I 2021 vil Rebel reise seg som Norges viktigste miljø for deling og utvikling av IT-kompetanse, og dermed bringe tech tilbake til høyhuset i Universitetsgata 2.

Les mer >

Ada + Rebel = Sant

Grevinne Ada av Lovelace (1815 – 1852) var a rebel with a cause, a rebel for a change. Hun er med oss i ånden, og vi ærer henne med et eget møterom.

Les mer >

Rebel i betaversjon

Vi tjuvstarter. Vi klarer rett og slett ikke å vente til alle rebeller rykker inn i Universitetsgata 2 i 2021. Som i all god it-utvikling trengs en betaversjon, det gjelder også Rebel. Derfor lanserer vi Rebel Beta i januar 2020.

Les mer >

Hvorfor Rebel, Sonja?

Rett dame å spørre. Sonja Horn er administrerende direktør i Entra, selskapet som eier bygget og gjør den spenstige og spennende satsningen i Universitetsgata 2 mulig.

Les mer >