Rebel

News

Techfolk logger inn i Rebel

Rebel fylles til randen av kloke folk med tech som spesialfelt. Siste tilskudd er det fremadstormende konsulentselskapet Techfolk, som tar med seg bøttevis av IT-kompetanse og deiser inn i den digitale delingskulturens høyborg, Rebel.

Elektrorebellen Nikola Tesla

Mannen som oppfant det 20. århundre. Den moderne elektrisitets skytsengel. Vestens trollmann. Dette er bare av noen av kallenavnene som har blitt gitt Nikola Tesla, den eksentriske og myteomspunne oppfinneren som blir født under en elektrisk storm en julinatt i 1856 i landsbyen Smiljan i dagens Kroatia. Vi hedrer ham med et eget møterom i Rebel.

LeadX logger inn i Rebel

LeadX ledet inn i fristelse

LeadX vil gjøre salg lekende lett ved å skape leads av ansattes relasjoner og forbindelser gjennom den nyskapende appen LeadX 360®. Nå rykker de inn i Rebel og styrker ytterligere martech-miljøet som er i ferd med å etablere seg i Universitetsgata 2.

Sjekk møterommene i Rebel!

De 16 møterommene i Rebel er dedikert til heltene som har banet veien for oss i teknologihistorien og i den nerdete delen av populærkulturen. Nå begynner flere av disse å ta form.

Atriumtrappen i Expo i Rebel Oslo

The Rebel is in the details

Forrige uke overtok vi bygget fra hovedentreprenør Skanska, som sammen med Entra har jobbet steinhardt med å transformere U2 fra et ganske traust og gammeldags kontorbygg til et moderne kunnskapshus som er skreddersydd for fremtidens arbeidsmiljø.

Sonat logger inn i Rebel. Bildet er fra en av deres fagdager i 2019.

Sonat spiller opp i Rebel

Sonat består av 80 entusiastiske teknologi-konsulenter som spesialiserer seg på å etablere gode strategier for digitalisering. Visjonen er å gjøre kundene gode på samspillet mellom teknologi, forretningsutvikling og ledelse. Selskapet med det musikalsk inspirerte navnet inntar orkesterplass når Rebel skal urframføres høsten 2021.

David Bowie som Ziggy Stardust

Rebel Rebel – vi hyller David Bowie

Noen ganger dukker det opp artister som evner å viske ut skillene mellom virkelighet og science fiction. En av disse futuristene var David Bowie, som med sitt alter ego Ziggy Stardust, tok den jordnære rocken med i et romskip, ut i et fargesprakende univers av utopiske fantasier og dystopiske observasjoner. Vi hyller rebellen David Bowie med et eget Ziggy Stardust-møterom i Rebel.

Rebel er Community Partner for online-konferansen mcb tech .21

Rebel er stolte over å være Community Partner når online-konferansen mcb tech .21 sparkes i gang den 10. juni. Årets konferanse er gratis og åpen for alle, og vil være en utenom det vanlige, virtuell studio-opplevelse, levert av Media City Bergens medieklyngemedlemmer Vizrt, Myreze og Kulturoperatørene.

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene og logger inn i Rebel

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel.

Universitetet i Oslo IMO 2022

Rebel blir samlingspunkt under matte-OL 2022

Rebel er stolte over å kunne ønske 600 av morgendagens matte-rebeller fra mer enn 100 land over hele verden velkommen til Oslo når International Mathematical Olympiad (IMO) 2022 går av stabelen i juli neste år.

Media City Bergen og Rebel inngår samarbeid

Øst og vest sammen? Ja, visst! Det blir grenseløs deling av kunnskap og idéer over fjell og fjorder når Media City Bergen og Rebel nå inngår et samarbeid som gir partene en unik tilgang på gode ressurser, felles nettverk og muligheter til å kjøre spennende events i fellesskap.

Jpro logger inn i Rebel

JPro tilbake til røttene for å vokse videre

JPro er en fullstack-tjenesteleverandør som leverer tjenester på både frontend og backend med over femti intelligente hoder som elsker teknologi og koding, og som brenner for å bidra til å utvikle Norges IT-fremtid. Nå logger selskapet inn i Rebel, rett ved St. Olavs plass, der JPro startet for tyve år siden.

Rebel inngår samarbeid med Springboard Martech

Rebel inngår samarbeid med Springboard Martech

Markedsføring og teknologiutvikling er to sider av samme sak. Oppdatert digital kompetanse er nødvendig for å ikke havne i bakevja i en fremadstormende bransje der morgendagens løsninger gjør dagens løsninger irrelevante. Rebel inngår et strategisk samarbeid med det norske byrået Springboard Martech for å bygge et kompetansehevende miljø rundt martech i hovedstaden.

Universalgeniet Alan Turing

Noen rebeller får såpass stor betydning at de ikke aner det i sin levetid. Alan Turing er både den moderne datamaskinens og den kunstige intelligensens far. Et kryptogeni som sammen med sitt team av kodeknekkere forkortet andre verdenskrig med to år. Men samtidig et offer for fordommer. Vi hyller universalgeniet Alan Turing med et møterom i hans navn i Rebel. 

Rebel og St. Olavs plass i Oslo

Til topps i Rebel

På toppen av Rebel, med en uslåelig panoramautsikt over Oslo på alle sider, logger Digital Norway inn høsten 2021 – og etablerer Toppindustrisenteret som en del av det store teknofellesskapet som bygges i Rebel. Det blir trippel helix og kanskje en og annen dobbel espresso når næringsliv, akademia og det offentlige braker sammen for å skape landets mest høytsvevende og framtidsretta lærings- og utviklingsarena.

Vibbio logger inn i Rebel

Nye vibber fra videorebellene

Etter flere måneder med hardt arbeid, lanserer det fremadstormende videotech-selskapet VIBBIO i disse dager versjon 2.0 av verktøyet som gjør det enkelt å lage knakende godt videoinnhold uten å kjenne til alle de manuelle tweaksene i tradisjonelle videoredigeringsverktøy. På kundelisten står allerede store selskaper som Scandic, Sopra Steria og Elkjøp.