NDC logger inn!

NDC London 2020
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Hurra! NDC Conferences logger inn i Rebel!

NDC Conferences avvikler et stort antall konferanser og arrangementer hvert år i England, USA, Australia, Portugal, Danmark og selvsagt Norge. Fra 2021 legger selskapet de fleste av sine norske konferanser til Rebel!

”Vi vil inspirere våre deltakere, og er det én sak vi er sikre på, så er det at Rebel blir perfekt for å få til det!”, sier en entusiastisk Jakob Bradford, CEO i NDC.

Rebel blir en heftig arena for konferanser, kurs og møter. Alle som har planer om å skape gode opplevelser fra 2021 kan booke dato allerede nå. Rebel Arena – it´s all yours!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

En helt ny bydel

Rebel <3 Tullin

Rebel er et av mange byggeprosjekter som for tiden oppføres som et ledd i revitaliseringen av Tullin. Området som ligger midt i Oslo sentrum – knappe 5 minutters gange fra Nationaltheatret – skal transformeres og settes på kartet som en attraktiv destinasjon og møteplass for både næringslivet, studenter og allmennheten.

Les mer >

Bullseye! Oche som

Oche – utviklet av Bull´s Eye Club Norge med hjelp av Kodemaker, som logger inn i Rebel i 2021 – tar det klassiske spillet dart inn i fremtiden ved hjelp av moderne teknologi.

Les mer >