Rebel
Jpro logger inn i Rebel

JPro tilbake til røttene for å vokse videre

JPro er en fullstack-tjenesteleverandør som leverer tjenester på både frontend og backend med over femti intelligente hoder som elsker teknologi og koding, og som brenner for å bidra til å utvikle Norges IT-fremtid. Nå logger selskapet inn i Rebel, rett ved St. Olavs plass, der JPro startet for tyve år siden.

Proffene i JPro har klokketro på at gode IT-løsninger er kjernefunksjoner i dagens moderne samfunn, hvor alt spinner rundt det digitale. Til det trengs robust kode som lett kan videreutvikles. Tidligere har de jobbet med blant andre NAV, Skatteetaten og politiet for å forenkle komplekse arkitekturer.

– God kode kan du plukke opp igjen ett år senere og lese hva den gjør, samtidig som teamet ditt og andre vet hva den gjør, sier Aase Mestad, seniorkonsulent og partner i JProfessionals.

Til høsten endrer JPro adresse til Universitetsgata 2. Til Rebel. Midt i teknologiutviklingen. Midt i kunnskapsdelingen. Der kunnskap skal dyrkes for å høste resultater.

– JPro er startet av utviklere. Hele tiden har vi ønsket å være et godt sted for svært dyktige utviklere og arkitekter. Det er viktig for oss å ha interessante og givende hverdager på jobb. Vi har stort fokus på kompetanseheving og samles jevnlig til både faglig innhold og sosiale sammenkomster – enten de er fysiske eller virtuelle som det siste året. Alt dette får vi i Rebel! sier en fornøyd og spent Hege Borgland, Sales and Marketing Representative i JPro.