Ja fra no-code-rebellene

appfarm
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Appfarm har kommersialisert en skybasert no-code-plattform som muliggjør utvikling av skreddersydd forretningsprogramvare uten en eneste kodelinje. Målet er å bli den ledende no-code-plattformen i Europa. I høst ble de som første norske selskap med i Google for Startups Accelerator: Europe. Med et rungende ja til Rebel så ligger veien til målet himmelvid åpen for Appfarm og alle andre som skal høste fruktene av deres arbeid.

Programvareutvikling kan være dyrt og tidkrevende. Appfarm utfordrer den tradisjonelle måten å levere programvare på ved hjelp av et verktøy som gjør det enklere for bedrifter å lage programvaren sin selv. Smart! Også for konsulentselskaper som vil levere mer konkurransedyktig eller til nye kundesegmenter.

No code, no compromises

Idéen er genial og baserer seg på et visuelt og brukervennlig drag-and-drop-grensesnitt hvor man plasserer innholdet som ferdige byggeklosser rett i nettleseren. Appfarm tilbyr hele stacken – fra brukergrensesnitt til databaser, logikk og integrasjoner – uten at du må skrive en eneste linje med kode.

– Appfarm er neste generasjons no-code plattform, som tilbyr muligheten for å realisere skreddersydde digitale løsninger på en brøkdel av tiden det ville tatt å programmere dem, sier Hans Magnus Wold, VP Business Development i Appfarm.

Ekte rebeller vet hvor de skal være

Når Appfarm logger inn i Rebel i 2021 er det ikke bare på grunn av de heftigste kontorlokalene i mils omkrets. I Rebel vil selskapet bli en del av kompetansemiljøet som trengs for å vokse ytterligere. 

– Vi vokser raskt og er i ferd med å doble omsetningen vår fra i fjor. Vi har vært selvfinansiert og lønnsomme siden starten – ved å selv levere kundeløsninger på egen plattform. I år har i inngått partnerskap med flere spennende selskaper, og skal i samarbeid med dem skalere både nasjonalt og internasjonalt i 2021, sier Hans Magnus Wold.

– Derfor digger vi Rebels ambisiøse planer om å bygge et ledende kompetansemiljø innen tech. Dette er attraktivt for oss – både for å kunne oppnå synergieffekter av å være en del av huset der Norges ledende tech-selskaper sitter, men også for å bidra til at vi kan tiltrekke oss de beste folka. Det er gull at vi nå har en plass i Rebel, vi har funnet stedet for å styrke og dyrke Appfarms identitet! sier en happy Appfarmer.

That´s right! Rebel er Rebel på grunn av fellesskapet av true rebels som vil nå sine egne mål sammen med andre. Velkommen innafor, Appfarm!

Pløy gjerne gjennom hjemmesida deres på www.appfarm.io

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.