Hvorfor Rebel, Sonja?

sonja-horn
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Rett dame å spørre. Sonja Horn er administrerende direktør i Entra, selskapet som eier bygget og gjør den spenstige og spennende satsningen i Universitetsgata 2 mulig. 

Hvorfor Rebel? 

Vi har sett behovet for økt fleksibilitet i en bransje som preges av høy endringstakt. Vi har derfor utviklet et fullservice produkt som vi mener det er et marked for. Vi har valgt å løsrive oss fra den tradisjonelle leie- modellen. I Rebel tilbyr vi ulike typer medlemskap med tilgang til ferdig møblerte lokaler og alle felles- arealer. Vi tar hånd om hele eiendomsdriften, så kan kunden fokusere på kjernevirksomheten. 

Har dere gjort noe liknende før? 

Dette er et helt eget konsept, men Media City i Bergen har klare paralleller. Der koblet vi også sammen ulike aktører som mediebedrifter, akademia og inkubator. Erfaringene viste at å sette sammen næringsliv, innovasjonsmiljøer og akademia utløste en verdifull skaperkraft. Det er dette vi skal få til i Rebel også! 

Hva skal særprege Rebel? 

Det blir et kraftsenter for it-bransjen. Vi skal tilrette- legge for et mangfold av møteplasser. De uformelle, sosiale arenaene er kanskje de aller viktigste. 

Dere satser stort i denne delen av Oslo? 

Ja, Tullin blir en fantastisk bydel. Det skjer nå en revitalisering av hele Tullinkvartalet, og Rebel passer godt inn i utviklingen av området. Beliggenheten er jo ekstremt bra i utgangspunktet, og med et stadig økende liv i området blir det perfekt for de som ønsker å være der det skjer. 

Hva om det blir fullt eller selskaper vokser seg for store til Rebel?

Ingen fare om så skulle skje. Entra har mange eiendommer i dette attraktive området, og vi er godt rigget for å utvide og skalere opp om det trengs større arealer. 

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.