Rebel

Haptiq i bevegelse

Haptiq har som mål å gjøre VR tilgjengelig for alle med sin no-code-plattform, Cloudberrie. Nå logger de inn blant både kode- og no-codehoder i Rebel, Norges nye og mangfoldige høyborg for softwareutvikling.

Mange selskaper sliter med å utnytte de enorme mulighetene som ligger i VR-teknologi. Det er denne problemstillingen Haptiq vil til livs med sin plattform for automatisering av innholdsproduksjon for VR- og AR-applikasjoner.

– I dag kreves det et større team av spillutviklere over lengre tid for å utvikle realistiske VR simulatorer. Det fjerner vi ved å automatisere den tyngste delen av jobben og tilgjengeliggjøre no-code verktøy for resten av jobben. For en enkel lisens får kunden kontroll over eget innhold og ansatte for nyte godt av fordelene ved VR-trening, forteller Haptiq-gründer og Chief Product Officer, Chester Laquian.

Rebel blir en vitamininnsprøyting

I september flytter Haptiq inn i tiende etasje i Rebel – med en finfin utsikt over Oslo by. Haptiq ser både frem til å utforske omgivelsene og delta aktivt i delingskulturen som skal definere hverdagen i Universitetsgata 2.

– Å flytte inn i Rebel er en vitamininnsprøyting for de ansatte etter 18 måneder på hjemmekontor. Vi kjører flex, men alle er gira på å komme på jobb. Vi har plastret veggene med whiteboards og pepret gulvet med sittesekker. Det er spennende hva som skjer når kloke hoder kommer sammen, ikke bare inne hos oss, men i hele bygget. Det gleder vi oss til, sier Arve Øverland, CEO i Haptiq og tilfører:  Som en scale-up er det også viktig med den fleksibiliteten og peace-of-mind´en et bygg som Rebel gir oss. Vi vil fokusere på miljø og teknologi og ikke lokaler og møbler.