Rebel

Grenseløse Rebel

Da Rebel inntok Universitetsgata 2 snakka vi om å virke sammen under samme tak, om å dele grenseløst og grensesprengende. Vi hadde klokkertro på at Rebel var akkurat det verden trengte. Kun to måneder etter åpninga er det klart at vi har sprengt grensene hakket raskere enn vi forespeilet oss. Rebels kontorkapasitet er rett og slett utsolgt, og derfor gønner vi nå på med 2650 ekstra kvadratmeter i nabobygget St. Olavs plass 5. En arena for kunnskapsdeling må jo aldri bli for liten!

– Mottakelsen Rebel har fått i markedet har overgått våre forventninger! At vi allerede nå vokser ut av vårt eget hus og utvider med mer enn 2600 nye kvadratmeter, er rett og slett utrolig inspirerende. Det viser først og fremst at teknologi utvikles best fritt for silotenkning med rom for fritenking, sier Chief Rebel, Peter Jetzel.

Rom for flere rebeller

St. Olavs plass 5 er ikke et hvilket som helst bygg. Den ikoniske og prisbelønte modernistbygningen i naturbetong ble tegnet av arkitektrebellen Erling Viksjø, som også stod bak Høyblokka og den nå tapte Y-blokka i Regjeringskvartalet.

Høsten 2022 åpner bygget i ny drakt, og 1000 heldige sjeler får en totalrehabilitert arbeidsplass med fullt fokus på fleksible løsninger og individuelle tilpasninger. Blant disse, en hel skokk med nye rebeller. Midt i teknologiutviklingen. Midt på Tullin. Midt i Oslo.

Universitetsgata 2 og St. Olavs plass 5 ligger side om side, midt på Tullin, midt i Oslo.

Med kunnskapsdeling i dna´et

Tro oss, i St. Olavs plass 5 kommer vi til å være like kompromissløse i den rebelske ånden som vi har vært i Universitetsgata 2. Ikke bare når det gjelder tiltalende interiør, men også i the nitty-gritty som utgjør selve ryggraden i Rebel. The Rebel is in the details!

– Kunnskapsdeling ligger i vårt dna, og med den nye leieavtalen kan enda flere teknologi- og IT-bedrifter dele kunnskap, erfaringer og inspirasjon. Rebel er mer enn et bygg. Rebel er et mindset, en måte å jobbe på, sier Peter Jetzel.

Mer plass for verdiskapning

Ekte rebeller har skjønt det, og søker seg mot fremtidsrettede og inspirerende fellesskap med driv, identitet og delingsvilje, bort fra silotankegang, utdaterte leiemodeller og trauste kontorlokaler med generiske løsninger. Våre nye leietakere i St. Olavs plass 5 får fiks, ferdige kontorlokaler med alle kostnader inkludert, og selvfølgelig, tilgang til alle fasilitetene i Universitetsgata 2.

So here it is, signed, sealed, delivered. 2650 ekstra kvadratmeter med boltreplass for ekte rebeller som velger å gå sin egen vei for å skape verdiene verden trenger.

Rebels, it´s all yours!