Første sending i Rebel Studio

DSCF0660
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Første digitale webinar fra Rebel Studio ble en kjempesuksess! Over 1100 fulgte med på streamen da Entra og Rebel inviterte til eventet Fremtidens arbeidsplass – hva har vi lært det siste året?

Covid-19 vil utvilsomt forandre (hjemme)kontoret, men vi har nok ikke ennå sett det fulle omfanget av konsekvensene. Og det var nettopp dette som var tema da vi sparket i gang Rebel Studio på Lilletorget i Oslo. Det digitale studio er forsmak på Rebel Arena, som sparker i gang til høsten. 

Med i studio var strategisk rådgiver i WSP Norge, Carine Blyverket og vår egen Chief Rebel, Peter Jetzel. Entra stilte også sterkt med administrerende direktør – og webinarleder for dagen – Sonja Horn, strategisk rådgiver, Elin Bratlie og leder for digitalisering og IT, Frode Bostadløkken. Vel blåst, alle sammen! Takk også til våre gode venner Macsimum og Pixel for brilliant gjennomføring av sendingen.

Sonja Horn og Frode Bostadløkken fra Entra

En forsmak på Rebel Arena

Dette er bare starten. Frem mot åpningen av Rebel vil flere spennende tema diskuteres i Rebel Studio. Følg våre sider på Facebook for oppdatert info! Til høsten setter vi tempoet i høygir med Rebel Arena – den råeste eventarenaen i mils omkrets hvor det blir fysiske (bank i bordet), digitale og hybride møter og konferanser som rokker og rocker. ⁣

Om du gikk glipp av dagens sending, kan du gjenoppleve herligheten her.

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.