Fleksible lokaler og leieavtaler

12_tårn__ Kontor_A4
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Behovet for individuell fleksibilitet i kontorlokaler er økende, og blir en viktig faktor for morgendagens arbeidsplass der det skal tilrettelegges for å både jobbe hjemmefra og fra kontoret. Like viktig blir fleksibilitet i leieavtaler.

Med 27.000 kvm fordelt på 17 etasjer får Rebel mange strenger å spille på når Norges mest attraktive destinasjon for teknologiselskaper skal skapes! 

 

Rebel = full flexibility

Rebels utleiemodell er basert på skalerbare medlemskap. Du kan leie alt fra en egen etasje til en enkelt plass i et åpent kontorlandskap. Oppsigelsestiden er kun seks måneder. 

 

All inclusive

I Rebel kan du flytte inn i fiks ferdige kontorlokaler med alle kostnader inkludert. Vi står for energi, wi-fi og rengjøring. Du kan drikke så mye kaffe du bare vil! Som leietaker får du tilgang til vår digitale plattform, og du kan fritt leie auditorier og konferansesal. Dessuten er bare det å være en del av fellesskapet i Rebel helt priceless! 

Tre år eller tre timer? Vokse fra 3 til 30? Stort selskap eller liten avdeling? Langsiktig satsning eller kort prosjekt? 

We fix! 

 

Carl J. Onstad – daglig leder i Rebel – er intervjuet i denne saken i Finansavisen som omhandler nettopp fremtidens fleksible kundetrender. 

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Rebel-heltene javaBin

Når norske IT-helter skal hedres med et møterom i Rebel ville det vært kriminelt å overse javaBin. Norges desidert største og mest rebelske community-gruppe, som drives av rundt 50 frivillige ildsjeler over hele landet og har nesten 3000 medlemmer.

Les mer >