bspoke logger inn i Rebel!

henrik og einar2
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Snakker om! bspoke er ledet inn i fristelse, og signerer kontrakt i Rebel!

bspoke har som mål å bli Norges beste arbeidsplass, og har et brennende fokus på de ansattes velvære og videreutvikling. Det å logge inn i Rebel er derfor et naturlig valg på veien mot målet om å bygge det optimale konsulentselskapet.

«For å bli Norges beste arbeidsplass er det å ha fullt fokus på de ansatte ekstremt viktig, og det er for de vi flytter inn i Rebel. Konsulenter lever av sin kompetanse, og det er opp til oss å tilrettelegge for at denne kan vedlikeholdes og utvikles. Det er en av hovedgrunnene for oss å flytte inn i Rebel, for å fullt ut utnytte deres tilbud; Teknologihuset, innovasjonslaben og kunnskapsdeling på tvers av bedriftene i bygget. Vi ser spesielt frem til å invitere resten av bedriftene i Rebel på vår årlige internkonferanse, det kommer til å bli spenstig!», sier daglig leder Henrik Holum

Einar Omdal, COO i bspoke, sier seg enig i dette og tilføyer: «Da vi så etter nye lokaler var fleksibilitet og all inclusive viktig for oss. Da var Rebel et glimrende alternativ. At hele bygget blir preget av it-selskaper gjorde valget enkelt. Spennende å være med noe nytt og innovativt. Akkurat slik vi er»

bspoke er et ambisiøst og ansatteid IT-konsulentselskap som leverer dyktige IT-spesialister og skreddersydde tjenester innen prosjekt- og testledelse, systemutvikling og IT-drift. De er sertifisert GPTW og Gasellebedrift som man nok kommer til å høre mye om i fremtiden.

Check´em out: www.bspoke.no

Ekte rebeller vet hvor de skal være! Join us i 2021, og bli en del av landets nye kraftsenter for IT. Last ned prospekt i dag!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel. 

Les mer >