Asta er Rebels nye Finance Manager

Asta
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Si hei til Asta Fritze Gjerdrum – Rebels nye Finance Manager. Som det nyeste tilskuddet i Team Rebel har hun allerede rukket å bli varm i trøya, og vi er sikre som en SSL-kryptert nettbank på at selv det mest rebelske regnskap nå er i de aller tryggeste hender.

Asta er statsautorisert revisor og har lang erfaring fra revisjon, økonomi og corporate compliance. Hun har jobbet med noen av Norges største eiendomsaktører fra sin tid i PwC, og har også i løpet av karrieren vært innom det nordiske private equity-miljøet samt vært rådgiver i et av Norges største advokatselskaper.

Asta er opptatt av å finne pragmatiske løsninger som fungerer business-messig, samtidig som den faglige kvaliteten ivaretas. Hun ser frem til å bli en del av Rebel-teamet og finne optimale løsninger som ivaretar Rebels interessenters behov innen økonomioppfølging, transaksjonsflyt og byggets drift.

Dette lover da bra! Med Astas lange erfaring, faglige know-how og smittende gode humør står vi enda bedre rusta til åpningen av Rebel til høsten. Bring it on!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.