Asta er Rebels nye Finance Manager

Asta
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Si hei til Asta Fritze Gjerdrum – Rebels nye Finance Manager. Som det nyeste tilskuddet i Team Rebel har hun allerede rukket å bli varm i trøya, og vi er sikre som en SSL-kryptert nettbank på at selv det mest rebelske regnskap nå er i de aller tryggeste hender.

Asta er statsautorisert revisor og har lang erfaring fra revisjon, økonomi og corporate compliance. Hun har jobbet med noen av Norges største eiendomsaktører fra sin tid i PwC, og har også i løpet av karrieren vært innom det nordiske private equity-miljøet samt vært rådgiver i et av Norges største advokatselskaper.

Asta er opptatt av å finne pragmatiske løsninger som fungerer business-messig, samtidig som den faglige kvaliteten ivaretas. Hun ser frem til å bli en del av Rebel-teamet og finne optimale løsninger som ivaretar Rebels interessenters behov innen økonomioppfølging, transaksjonsflyt og byggets drift.

Dette lover da bra! Med Astas lange erfaring, faglige know-how og smittende gode humør står vi enda bedre rusta til åpningen av Rebel til høsten. Bring it on!

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.

Shortcut til fremtiden

Det startet på et loft i Kvadraturen i Oslo, der de lånte toalett av et skipsmeglerfirma over gangen. Siden den gang har Shortcut vokst seg ut av lokale etter lokale. Nå tar de banebrytende app-rebellene snarveien til teknohimmelen og logger inn i Rebel.

Les mer >

3D-rebellene tegner medlemskap!

3D Estate bruker 3D-teknologi og et bredt spekter av digitale verktøy for å rokke på måten eiendom blir presentert og formidlet på. Nå blir de medlemmer av den stadig voksende Rebel-familien.

Les mer >

Første sending i Rebel Studio

Første digitale webinar fra Rebel Studio ble en kjempesuksess! Over 1100 fulgte med på streamen da Entra og Rebel inviterte til eventet Fremtidens arbeidsplass – hva har vi lært det siste året?

Les mer >