Rebel
Antler logger inn i Rebel

Antler kvesser gevirene og logger inn i Rebel

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel.

Teknologiske nyvinninger trenger kapital for å fly. VC-selskapet Antler heier på de beste folka som i dag skaper morgendagens løsninger. Til høsten tar selskapet et regelrett hjortesprang inn i fremtiden, inn i Rebel.

– Et skritt på veien er å bygge hverandre. For det er gjennom deling av kunnskap og idéer at vi skaper løsningene som definerer fremtiden. Et annet er å dyrke de beste idéene, uansett hvem som har de og hvor de kommer fra. Dyktige mennesker kommer fra vidt forskjellige bakgrunner, og de beste gründerne har over gjennomsnittlig god gjennomføringsevne og utholdenhet. Antlers globale plattform hjelper startups med å skalere raskere og bedre, sier Anne Solhaug Tutar, partner og co-lead i Antler Norge.

Rebels with a cause for rebels with a cause

I Norge trekker Antler på et Norden-fond bestående av en rekke solide norske og internasjonale investorer, et stort nettverk av tidligere og nåværende grundere og eksperter på ulike bransjer og forretningsmodeller.

– Antler har en rekke sterke partnere med på laget som bistår grundere og selskaper med sin innsikt og kompetanse; blant andre OBOS, Hafslund ECO, Møller Eiendom, OneCo, Glava og If. Et bunnsolid internasjonalt fotavtrykk og et omfattende globalt nettverk av investorer og rådgivere vil kunne bidra til at norske selskaper skalerer raskere ut i verden, sier Kristian Jul Røsjø, partner og co-lead i Antler Norge.

Ja til ambisjon og innovasjon

Antler har siden oppstarten i 2017 arbeidet med både gründerspirer og tidligfaseselskaper innenfor en rekke områder som AI, healthtech og proptech.

– Det hele startet i Singapore, og i dag har Antler 13 kontorer rundt om på kloden. Vi har jobbet med mer enn 2000 gründere fra over 70 nasjoner i vår plattform. I januar 2020 vendte vi blikket mot våre norske røtter, og startet opp vårt første program her til lands. Vi investerte i 14 spennende norske oppstartsselskaper i 2020, og har som ambisjon om å bygge og investere i 10-20 selskaper årlig fremover, forteller Kristian Jul Røsjø.

Logger inn i Rebel

Til høsten logger Antler inn i Rebel. Midt i kunnskapsutviklingen. Midt i Oslo. Det var ikke et vanskelig valg å ta.

– Vi ønsker rett og slett at Antler og gründerne våre skal ta del i Norges desidert mest spennende økosystem for innovasjon og nytenkning, sier en forventningsfull Anne Solhaug Tutar.

Sjekk ut Antler på antler.co