Administrerende rebell søkes!

Rebel-flyfoto-WP
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Du tenker at Rebel er akkurat det landet trenger. Og du tenker at du er akkurat den lederen Rebel trenger.

Hello world. Administrerende rebell søkes. Ekte rebeller vet hvem de der. Du er en av dem. I Rebel skal vi samle 1500+ IT-rebeller, midt i Oslo, midt i kunnskapsdelingen.  

Selskapet er et joint venture-foretak, eid 50 prosent av Entra Eiendom og 50 prosent av The Rebel. Bygget skal stå klart i 2021, med et areal på 27 000 kvadratmeter fylt med kurs- og konferansefasiliteter, kontormiljøer, restauranter, caféer og barer. Dette skal være fremtidens kontorbygg, med fleksible leieavtaler og IOT-plattform, der brukerne selv kan bidra til å forme byggets utvikling.

Deling av IT-kompetanse skal stå i sentrum i Universitetsgata 2. Bare tanken får deg til å sitre av entusiasme. Du ser hva et kraftsenter for IT kan bety for innovasjon, kompetanseutvikling og verdiskaping. Du tenker at Rebel er akkurat det landet trenger. Og du tenker at du er akkurat den lederen Rebel trenger. Som oss vet du at kunnskapsdeling er roten til alt godt, og kjenner bedre enn de fleste til hva det har betydd for teknologiutviklingen. Fordi du tidligere har ledet an og ledet andre – med gode resultater. Fordi du har erfaring og kompetanse innen ledelse, økonomi og teknologi som er gull verdt for Rebel. Fordi du er handlekraftig, ansvarlig, resultatorientert og engasjerende. 

Som administrerende rebell i Rebel U2 AS får du totalansvar for virksomheten i Rebel og rapporterer til styret. Du får det overordnede kommersielle ansvaret,  bygger lederteamet og organisasjonen som skal drifte og utvikle bygget, og har økonomi- og personalansvar. Du tar del i strategiarbeidet og blir ansvarlig for gjennomføring av strategien. Du planlegger og organiserer driften. Du bygger kultur og skaper aktivitet og bevegelse i Rebel. Du bygger allianser og følger opp leietakere og samarbeidspartnere på huset. Du profilerer Rebel utad. Du utvikler Rebel til å bli en betydelig samfunnsaktør.

Å være rebell handler om en sterk tro på at egne ideer og meninger betyr noe når de deles og brytes med andres. Å være rebell er ikke å være i mot alt, men å stå opp for det du mener er rett. Du vet at de beste ideene ikke oppstår i ett hode i enerom, men snarere mellom mennesker som samhandler og samarbeider på tvers av foretak, bransjer og siloer.

Du mener, som oss, at nøkkelen ligger i fagsterke communities, drevet av iver for felleskap og samfunnsverdier utover bare seg og sitt. Ikke minst vet du at IT-bransjen drives av dyktige, kunnskapsrike utviklere og programmerere. Du vet at de ikke alltid får den heder og ære de fortjener, og det vil du gjøre noe med. Som oss er du sikker på at er det noe nærings- og samfunnsliv – ja, landet! – trenger, så er det akkurat dem. 

Du er ledet inn i fristelse, og har i likhet med ambisiøse IT-bedrifter lyst til å logge inn hos Rebel. Du kaster deg rundt og tar en prat med Teft ved Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen.


Søk stillingen på teft.no

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.