3D-rebellene tegner medlemskap!

kontor_lansdskap_01
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

3D Estate bruker 3D-teknologi og et bredt spekter av digitale verktøy for å rokke på måten eiendom blir presentert og formidlet på. Nå blir de medlemmer av den stadig voksende Rebel-familien.

3D Estate så dagens lys i 2013 og har siden den gang vært involvert i over 1000 eiendomsprosjekter innenfor bolig, fritid og næring. Det hele startet med 3D-bilder og animasjon, men selskapet har lagt store ressurser i å utvikle en unik verktøykasse av digitale virkemidler for engasjerende og effektiv formidling av eiendom.

– I 3D Estate bruker vi grensesnittet mellom teknologi og kreativitet som en lekeplass for kontinuerlig utvikling av markedstilpassede produkter og tjenester, sier daglig leder, Philip R. Gundersen.

Et team i sterk vekst

Kundebasen til 3D Estate består av alt fra landets største utbyggere, gårdeiere, arkitekter, interiørarkitekter, meglerhus og kommunikasjonsbyråer. Teamet vokste med 8 ansatte i 2020 og består nå av 25 ildsjeler innenfor 3D- og spilldesign, programmering, konseptualisering, rådgivning og prosjektledelse.

– Vi er i sterk vekst og er nå det største 3D-miljøet i Norge rettet mot eiendom. Vi har bygget stein for stein i Sagveien 21 i Oslo.å gleder vi oss til å ta del i et større fellesskap som deler vårt engasjement og lidenskap for mennesker og teknologi, sier Gundersen.

Vi ønsker gjengen i 3D Estate velkommen ombord! Ekte rebeller vet hvor de skal være.

Er du interessert i å joine oss også –  enten ved å logge inn i kontorlokaler eller som medlem? Medlemskap i Rebel gir tilgang til ledig arbeidsplass, og på kjøpet får du bidra på en møteplass hvor selskaper og organisasjoner deler IT-kompetanse på tvers av bransjer og communities. Grei deal, eller hur? Ta kontakt her.

Følg utviklingen

Er du en Rebel? Last ned prospektet og hold deg oppdatert på  utviklingen i Universitetsgata 2.